擇日問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我同男朋友打算2017 年頭擺酒結婚,想快d 擇日 訂酒席,
$ ~. K9 }- i, i; m$ ?( I, O但係聽講d 擇日師傅要等通勝出左先擇到?咁味要等好耐?
  B1 I* }- {9 x4 e# [3 b0 R想問下大家意見? 有冇介紹?
唔駛,好多人都會擇定下下年結,一般師父都揀到,反而係睇多d物色好既場地仲好,唔係擇左日先搵場地仲煩
勁果d師父先可以唔洗通勝, 唔係個個得, 要搵搵
回復 lonelybape #1 的帖子
2 l8 @* u5 q' s1 X
) F1 ~, V& p/ y9 ]" x我好欣賞您!
預祝你同埋 honey 永結同心、白頭到老 !   
6 b/ ?8 F% J% R$ [0 d6 r
要睇通勝先識擇日,師父D料真係有限公司,
+ Y+ P( @: F& A不如自己買本書睇好過,只要唔係大兇日就可以,
$ w& u: p. z, ?
反而時辰先麻煩,通常都過鐘,8 ~6 m) v: n; m8 [. q( }
之後就擔心段婚姻會唔好,太多餘了.

, d8 E3 x$ E1 [; o最緊要係男女雙方要有正能量,, l, E3 {- @  H$ d
可逢兇化吉.
回復 lonelybape #1 的帖子, J, L! z2 l# O, h1 M

& q4 p% }: N. E0 W: K8 Q2 f4 i' M8 n; W$ s* o% y$ F
Thank for your sharing
勁果d師父先可以唔洗通勝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:16