[粗人粗語] 烏克蘭 VS 俄羅斯

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實小弟由5月開始, 先叫鬼妹(酒店),  到現在大既叫過10個(6個烏克蘭+4個俄羅斯), 真心覺得烏克蘭妹真真真係好正, 有1個8月叫既, 佢話自己係律師..真係正爆
回復 iloveukrainegir #1 的帖子

Agent 全部都寫是俄罗斯,沒寫乌克兰,怎样找乌克兰的?
無錯, 其實所有agent都係寫來自俄羅斯既, 係咪烏克蘭就好睇你夠唔夠眼力在女女D片入面睇出黎...
入到入面後, 我會再問條女,(其實都唔洗問, 門口一睇就知,(俄羅斯女=比較偏向鬼D, 烏克蘭女=比較有D東方人既輪廓), 師兄有興趣再搵我
回復 iloveukrainegir #3 的帖子

謝謝師兄資料

師兄, 有興趣, PM please C Hing
是否大部份都會高頭大馬身形?
新手一問, 價錢方面, 例如標價係$1200, 係咪除左$1200外, 我仲要另外比酒店錢?
定係美少女囡囡會有免費地方提供?
回應番呢個師兄既問題,,其實你問既野((新手一問)),以前已經有無數既人問過...不過唔緊要..我答一次..
1.如標$1200..真係$1200唔洗另外比酒店$
2.agent會同你講咩酒店..幾號房..
3.我諗好好好多師兄都有個問題(呢個都係我以前諗極都唔明既問題)......"如果條鬼妹咁索,點解會走
   去做雞呢?" "如做得雞既,索極有限啦"....各位師兄係咪經常都諗唔明呢問題呢?

答案: 下回分解...(等多D人回應先)
回復 iloveukrainegir #8 的帖子

謝謝師兄資料

因為錢lor.... 定係興趣???

先感謝你的回應, 另再求3既答案...thanks
去叫嘅Ching都未必樣衰,
有須要咪去,
返之囡囡有須要咪做

多謝師兄指點
師兄,,,想問下系香港定大陸?  1200玩服務?幾Q幾耐?
謝謝師兄无私分享

請問佢地D 對心口有冇加建過?
謝謝師兄資料
謝謝報告, 期待再更新!
cC兄,有興趣,請 pm 給我,謝謝啦
C兄,有興趣,請 pm 給我,謝謝!!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 01:11