樓主: iloveukrainegir

[粗人粗語] 烏克蘭 VS 俄羅斯

有興趣,請 pm 給我, thx~
多謝分享會留心一下
多謝師兄分享
多謝師兄分享,我也有興趣,請pm我,thx
iloveukrainegir 發表於 2015-11-8 21:34
其實小弟由5月開始, 先叫鬼妹(酒店),  到現在大既叫過10個(6個烏克蘭+4個俄羅斯), 真心覺得烏克蘭妹真真真係好正, 有1個8月叫既, 佢話自己係律師..真係正爆

佢話自己係律師
回復 iloveukrainegir #1 的帖子

律師者會是援交妹

外國都是假奶
C兄, 請問有冇香雞跌落洞庭湖既感覺 ?
我係香港食過既烏克蘭同俄羅斯囡囡~有7,8個~都剃晒毛,可能佢地覺得咁樣方便清潔掛。

我試過問過一個俄羅斯囡囡佢地係當地收幾錢,佢話雖然當地經濟唔好,佢都冇係當地做,都係出國去新加坡同埋來香港做。

出於心理關係,不論來自俄羅斯定烏克蘭,我都揀金髮既,鬼妹禾,梗係要金髮藍眼喇。但其實佢地既服務都係差唔多,根本上事前同事後全部都係自行去沖涼。
回復 J_Lawson #28 的帖子

師兄,,我叫過咁多個俄妹,烏妹當中,,真係無一個識英文,,想問都問唔到,,,
師兄真好野...可以問到....真佩服......
.....不過,,我曾經試過原本有3個囡囡話唔可以一齊沖涼,,,但比我用俄文作簡單溝通後,,說服到佢一齊沖涼..
講堅....冇吹水
拿.....師兄...
呢一點,,你要佩服番我啦,,,

師兄,點只佩服,直頭要欽敬你啦
多謝師兄分享,我也有興趣,請pm我,thx
謝謝師兄資料,請pm
Russia is so rich now the girls no longer need this kind of work. However, Ukraine are still poor and many girls in HK and Macau are from Ukraine. At one time, there were tonnes of girls from Uzbekistan and Kazakhstan too!
咁係香港點搵到烏克蘭女囡囡?
好感謝師兄分享經驗 請問預約需吾需要熟客介紹呢?小弟新手
這是一個很有興趣的課題!
請pm, THANKS!

我都聽人説過、烏克蘭好D.
烏克蘭盛產美女,乃不爭的事實。 可能基因好

我好有興趣,師兄請PM!! 在此謝過!
我都想學下野 師兄可唔可有個報告 聽落真係唔錯
回復 真小人 #39 的帖子

師兄,,,,講真....我玩左1年鬼妹,,先食過3過係真真真係好好正既烏克蘭妹....不過 4台D agent呢排都無烏克蘭妹...
如過下次再食到..再PM你.....
不過.....講堅,,,索既烏克蘭妹真係可能1年先得4-5個黎....而且果D索既烏克蘭妹其實以我估計......唔係出黎做開既,...可能係黎揾1,2次快錢就唔會再做...師兄同意我既觀點嗎??

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:39