20歲正宗陀地妹Annie,嬌俏動人,清麗脫俗,極具青春氣息,身材玲瓏浮凸,修長美腿,白滑美乳,肉地嫩滑又彈手,質素上乘,不容錯失

名稱: 月容館
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/12131-尖沙咀-水療SPA-月容館.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老友靜雞雞介紹老尖一間黑馬場》》月容館,場內有大把靚女,包我一定揀到心頭好,小弟揀到高質素嘅陀地妹Annie,樣子嬌俏動人,今年20歲左右,氣質清麗脫俗,嫩口到不得了,仲散發出一股青春氣息,質素上乘,笑容又甜美......
身材方面,玲瓏浮凸,一對修長美腿,加埋白滑美乳,肉地嫩滑又彈手,好煞食,可以話完美無瑕,陀地妹非常健談,一坐低就同我傾偈講唔停,果然同聲同氣,侍浴細心,囡囡慢慢嚟,用埋對美乳嚟洗擦,自動夾腸水蕭,吹到我腳軟軟,於是拿拿臨抹乾身上床開波。
床上,先幫我放鬆肌肉,按摩穴位,然後落油再推,敏感部位仲摩推一番,好識調情,漫遊全身,好乖好聽話,展示神簫魔笛,由上而下不斷又含又舔又啜,深喉侍候,真係攞命,小弟即時行升旗禮,搞到我慾火中燒,忍唔住要埋身肉搏!!!
上套實行曳到底,囡囡騎功相當強勁,加上鮑魚濕滑,感覺一流,騎到我成身慶合合,於是我出盡全力將佢推上高峰,大戰一輪,精兵傾巢而且,事後沖涼換衫比家用,攬住我送我離開,全程無悶場,服務好好,感覺係值!!

相關帖子

Nice girl. Thank you for your sharing
thanks mcot
多謝師兄分享
very good and thanks for your sharing brother!
can tell me how much please?
thx for sharing
回復 Routerchow #1 的帖子

很有創意,值得回味~

Thanks
Open big? how much?
多謝師兄分享
落樓幾錢?
非常有吸引;有時間試試
Routerchow 發表於 2015-11-12 17:17
老友靜雞雞介紹老尖一間黑馬場》》月容館,場內有大把靚女,包我一定揀到心頭好,小弟揀到高質素嘅陀地妹An ...

Nice girl
好似好正咁,
不錯不錯
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享!
謝謝分享
Routerchow 發表於 2015-11-12 17:17
老友靜雞雞介紹老尖一間黑馬場》》月容館,場內有大把靚女,包我一定揀到心頭好,小弟揀到高質素嘅陀地妹An ...

多麼令人心動

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 22:21