係人試過都話正~~~~澈情好玩又大車【Lucky】真人相~~~

身份保密
身份保密  發表於 2015-11-16 22:32:13 |閱讀模式
名稱: Lucky
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A23206-尖沙咀-兼職女郎-Lucky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lucky: s9 h* M; E8 B: l$ i

G% F7 u8 X0 F: Q! D1 m 90df03d6387d649d21586baf60126222.jpg 0 c* a( v# k( t$ h4 {, V
4 G9 B2 }/ c8 I" _! E8 L9 p
Lucky上床BB油按摩,好relax,我倆互摷一輪,摷完我再大字型 "攤" 係床上,我只負責玩波,女女施展混身解數,波推漫遊全身,條脷係我身上周圍游走,奶lin頭,服務係自動波,上到下,一路用手掃一路錫我身,佢用條脷環保吹,一輪深喉,好快就爽到硬到不能再硬!
" g3 Z7 p' e5 V; U5 @
/ O8 Z& @4 @4 `: q9 o3 c! }7 `, A熱完身上套正場,先女上,女女騎功好,好落力咁前後騎,騎騎下,我坐起身同佢互磨,我又奶佢lin頭,再大車互換口水,黎返招男上,佢用對淫眼望住同我眼神交流,好入戲,正呀!又攬住來砌,配合度愈來愈好,好鬼舒服,最後推車狂推派彩完場,爽呀!!推到囡囡好似有高潮,事後一齊沖涼,細心侍候幫我清潔,俾埋家用就走啦。
回復 匿名者 #1 的帖子6 ^+ D/ f% ?6 y+ _
# N9 ]3 Z$ ^1 R/ z9 D! J
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子
( u( V6 W( n4 G3 X; z$ V( s: \2 _# A# E! g% c( O
好似唔錯

多謝師兄分享

多謝師兄分享

good report~~~

多謝分享

多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子$ C8 s6 W6 i+ D6 [5 ~$ W
/ p: n, H: P% b) p0 Q
多謝師兄分享

good~~thanks for your share

非常有吸引力;我都想試試…

囡囡係Tst   定 fh

多謝師兄分享

多謝師兄的分享