[賽後報告] 福榮街新女,安娜有個靚靚肉股任君嚐!

簽到
名稱: 安娜
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26607-深水埗-樓上骨-安娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG-20151117-WA0001.jpg IMG-20151117-WA0003.jpg IMG-20151117-WA0002.jpg
安娜有個迷人靚蘿柚,我亦因為呢個大部份原因想推車而揾佢,安娜除了迷人肉股外,還有一對大波也令我失晒常,入到閘親切既笑面,傾傾下大家好快熟絡咗,食枝煙仔吹陣水,佢就開始嚟料,安娜聽聞是個淫蕩姣西,涼未沖已經攬埋一齊,用對大波緊貼我。順手除bar摸下對波,有質感好彈手又好揸手!跟著去沖涼,完全服務形,安娜細心幫我沖,前後波D,洗得乾淨就玩水中簫,含得我渾身舒暢,飢渴嘅眼神既望兩眼,差D領嘢頂唔順,上到床安娜先錫下兩粒提子,開始做服務。我覺得佢做得確唔錯,漫遊全身得幾落力,環保吹時有深喉,而且識得用條舌頭係龜頭瀨丶啜,正!叫佢玩69佢都接受、毒龍鑽又肯做,服務多元化,同醒目囡囡一名!到細佬硬晒上套,安娜騎功都幾勁落力un,玩咗陣女上,轉個位置坐係度睇到大波,反應又大,大聲呻吟令我無比暢快,攪到發狂揸住對大波,維持百幾下,再轉身按着我最愛靚蘿柚推車,很實在的入洞,安娜配合我一前一後蠕動,啪啪聲中咁就捐精咗!休息一陣,事後浴做到很約細心,最後放低家用走人!
好想渣佢對波
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 longlongege #2 的帖子

素质很高身材好正!好菜
longlongege 發表於 2015-11-17 15:33
好想渣佢對波

對波从超級彈手,好揸。
一路叫一路騎,騎功一流
83lawlaw 發表於 2015-11-21 03:09
女女皮膚白滑又斯文。

安娜,後生巨乳,服務从多元化,掋。
83lawlaw 發表於 2015-11-21 03:10
對波从超級彈手,好揸。

皮膚白骨,彈手。
wingon2011 發表於 2015-11-21 04:17
一路叫一路騎,騎功一流

2个字,正掂。
eteky 發表於 2015-11-20 17:03
回復 longlongege #2 的帖子

素质很高身材好正!好菜

女女素質唔錯,值得食用。
onelive 發表於 2015-11-21 10:33
安娜,後生巨乳,服務从多元化,掋。

女f健談又好笑容,正。
飢渴嘅眼神既望兩眼…好有電影feel
回復 bobking #1 的帖子

謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:24