[線材/其它] 好歌不厭百回聽 II (將不斷更新)

澳門妹子因該是為了賭光積蓄 逃回越南 發微信要我去接她去澳門玩
我怕被他坑了 沒答應 澳門不缺就是新女
Eagles - Lyin' Eyes
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

補充內容 (2017-3-8 14:18):
應該打錯成因該 真糗
回覆 讚好 不讚 使用道具

着名華裔鋼琴家王羽佳N年前練習---土耳其進行曲..Turkish March (莫札特第11號鋼琴奏鳴曲的第三樂章)

公私恋事多片頭音樂

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

特雷門琴 (Theremin) 你見過未?
電子樂器, 矛野渣手..純靠感覺..

KATICA ILLÉNYI theremin - Once Upon a Time in The West

同場加映KATICA ILLÉNYI.. Fun with page turning / Brahms: Hungarian Dance No. 5

KATICA ILLÉNYI - Carmen: Habanera

KATICA ILLÉNYI - Thank You for the Music (ABBA COVER)

小提琴家 KATICA ILLÉNYI 被譽/選為當今四位匈牙利最具代表性音樂家之一 (KATICA ILLÉNYI, Zoltán Kocsis, Andrea Rost, and Márta Sebestyén), 能歌善舞, 集古典/爵士/流行於一身.

Ashkenazy plays Beethovan Emperor Concerto

啱啱聽緊

auraheart 發表於 2017-3-20 02:40
着名華裔鋼琴家王羽佳N年前練習---土耳其進行曲..Turkish March (莫札特第11號鋼琴奏鳴曲的第三樂章)

公私恋事多片頭音樂

當年的她已出神入化。

Btw, 前段是Turkish March 的變奏, 不是莫察特原曲。
後半練習是比才 的 卡門狂想曲。

高難度演出

馬後砲 發表於 2017-4-5 00:40
當年的她已出神入化。

Btw, 前段是Turkish March 的變奏, 不是莫察特原曲。

佢當年在加國學習時玩玩吓片段...
知道係兩段, 費時寫姐...
預左人當公私恋事多片頭音樂聽..

auraheart 發表於 2017-4-5 00:51
佢當年在加國學習時玩玩吓片段...
知道係兩段, 費時寫姐...
預左人當公私恋事多片頭音樂聽..

咩叫做 公私恋事多片頭音樂  ?

馬後砲 發表於 2017-4-5 01:17
咩叫做 公私恋事多片頭音樂  ?

TVB 劇集...

呢首經典

如果你部機播呢首覺得難聽, 可以掉左佢

禾唱唔到佢既味道, 雖然熟首歌...

馬後砲 發表於 2017-4-5 00:29
Ashkenazy plays Beethovan Emperor Concerto

矛跟古典多年, 婚後有仔女無古典...離婚後更家矛心情.
而家化骨龍大鳥, 偶然聽吓.

auraheart 發表於 2017-4-5 02:45
禾唱唔到佢既味道, 雖然熟首歌...

佢家鄉fd都唱唔到, 我地唔水諗

馬後砲 發表於 2017-4-5 07:14
佢家鄉fd都唱唔到, 我地唔水諗

現在醫生唔俾飲酒矛氣氛, 矛心機落場唱...
唱完吃波餅, 男既握手請飲番杯..此情此景不再.

Do you remember?
         Георг Отс Подмосковные вечера

g349 發表於 2017-4-5 08:27
Do you remember?
         Георг Отс Подмосковные вечера

莫斯科郊野的晚上...
矛記錯的話, 五幾年個彩色版本仲正.

auraheart 發表於 2017-4-5 07:27
現在醫生唔俾飲酒矛氣氛, 矛心機落場唱...
唱完吃波餅, 男既握手請飲番杯..此情此景不再.

波餅胆固醇高 , 又會剌激心跳, 少食為妙

虛荣心嘛, 唔係貪波餅同酒, 咁既待遇是honor..
唔識既都爹兩句, 感覺良好, 香港唔流行上台在百九幾人面前唱..就算有, 觀眾亦矛咁熱情
禾唱個台是一代巨星 Janis Joplin 出道時駐唱過, 住近禾家, The Rose 係佢記念歌曲. (响個度唱可能會地震)

Janis Joplin - Me and Bobby McGee

United Airlines Protest Song: Carry Me Away for the Last Time

United Breaks Guitars (歌詞是真人真事, 歌手事主唱衰佢)

蔡國權【天意人心】

突然好想大大聲嗌I say hey.............What's going on