【 冰姬兒 】苗條幼滑 終極玉潔冰肌 氣質超群 優雅の女優✔

87 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-11-25 00:12:29 |閱讀模式
名稱: PR 冰姬兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24720-尖沙咀-美少女-PR冰姬兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同PR主持約好時間 、準時到達 、準時上房 。見PR又有美女推介,一定要支持下!一開門,一如師兄們既賽後評論、女女真係車手    、服務更加係用一流黎形容 pink系列既鄰家少女一樣可以好服務過SN妹!PR 冰姬兒 真係啱哂我、一個字正 !PR推介,一定要介,先嚟個叔叔抱抱 、仲車左幾輪 、酒店女黎講真係有服務有態度 、好熱情有家教 !呢個女女睇落斯文純情 、點知原來好戲在後頭 ,幫我一除衫,就啜我奶頭,一邊摸我細佬,問我「哥哥、你等會兒不要欺負我呀  」、我好疑惑咁話「HONEY、你咁正 、我錫你都黎唔切啦 、點會蝦你  (我係紳士 )」佢嚇左一跳、原來佢妹妹好窄 、PR出品,比屬佳品!怕我太勁 、佢問點解我條野可以咁硬咁大 ,我話:因為乃太正啦

【 冰姬兒 】苗條幼滑 終極玉潔冰肌 氣質超群 優雅の女優!

奶左一陣,到我幫除佢衫,皮膚好白滑 ,冰肌玉骨、加埋佢一臉純情、一鳥依人 : PR 冰姬兒、教我如何不愛她!22"幼腰42"長腿B吸手好波、真係日系女優咁款 !PR推介,一定要介,一路除一路攬攬錫錫,PINK LIN美乳真係不得了,剛好吸手正爆 ,同埋都幾敏感。我地十指緊扣去沖涼,波推水蕭做齊,我每寸肌膚都有【PR 冰姬兒】既乳香 ,真係好正,好在一早BOOK定冇走寶!

enjoy完波推水蕭深喉 ,就上床,開始啜錫袋,上下其手,好温柔,好細心 ,之後再嚟無怨環保吹,成支吞晒, 最後死忍、上膠 ,PR冰姬兒話見到我好有feel想征服我 ,先女上騎、我渣波又渣pat、等女女慢慢騎、真係細水長流、PR推介,一定要介,d西水多到呢 、PR出品,比屬佳品!香氣四濺、加上呀女淫蕩呻吟聲此起彼落、對眼合晒表情肉緊 、極度enjoy,反應極佳、到最後佢好有反應打左幾下冷震 、我叫佢stop、PR推介,一定要介,唔stop我就爆架啦,佢話佢高潮到、唔理得咁多,爬住同我大車特車 、脷搭脷,我忍唔住,俾佢收音機夾爆晒,PR 冰姬兒再同我車左幾車、條野放係入面成分鐘、直到軟晒先拎出黎,幫我抹乾淨就去洗白白,幫我仔細咁沖涼,着衫,傾下計、最後叔叔再抱抱 、放低家用加tips(咁好service我心甘情願俾tips咯、但呀女主動話找錢俾我、我話唔駛) good bye kiss走人 。PR出品,比屬佳品!多謝 PR 又一力作,堅正。

【PR 冰姬兒】苗條幼滑、玉潔冰肌、有靚波幼腿長腿、仲有gff、我食過最秀麗最有氣質既女神!

跟大師兄直、實冇衰,以下係我參考既冰肌兒賽後報告
============================================================
流星星JJ777: 【流星星】PR 冰姬兒

PR 冰姬兒

過程 :  本來囡囡第一天到食咗頭圍, 嗰時連廣告相都未拍, 因為呢排懶到出汁, 到今日先的起心肝出報告  

樣貌 :  幾靚女,  幼姐組     

身材 :  大約5'5, 纖瘦身形, B cup, 皮膚白, 修長美腿  

服務 :  技術中級, GFF, 第一次來工作, 聽教聽話   

安排 :  第一次幫襯, 都專業準時

回帖獎勵 +1 元錢

謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice photos ching, thanks a lot!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

thanx 4 sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 02:40