[精損話題] 一排無見菁菁,大波依舊好揸,服務依然keep到高水準

身份保密
身份保密  發表於 2015-11-24 23:03:24 |閱讀模式
名稱: 菁菁
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23000-灣仔-樓上骨-菁菁.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚我好想好想要, 就預約左我舊相好菁菁
放工即刻過海搵佢, 無見一排, 菁菁仲係咁銷魂
我入到房拿拿聲剝衫同菁菁共浴
點知未入沖涼房菁菁已經手多多
雙手慢慢係我胸膛上下游走, 再撫摸我下半身
一路摸到入沖涼房都唔捨得停手, 比菁菁服侍真係如皇帝般享受
她用對天然大波幫我茶沐浴露, BM到我全身軟晒
水中蕭含到支支聲, 口技仍然保持高水準

沖完涼之後我地坐左係床度傾傾計, 咁耐無見特別好多野傾
一路傾, 菁菁已經手多多架啦, 係咁摸我
玩左一陣, 菁菁用對大波壓住我係床上面
再慢慢用佢靈巧既脷尖係我身上每一寸肌膚上游走
雙手不斷輕撫我春袋
當佢游到我龜頭, 佢舌尖好似變左摩打咁係上面打轉
再9淺1深喉, 吹到細佬瞬間變硬, 有D頂唔順, 叫菁菁訓底比我屌下先
抽插左廿幾下我就已經感覺到菁菁好high, 佢攬得我好緊
雙腿又夾到我實一實, 我越屌越快, 野野屌到入子宮, 爽到佢係咁係我耳邊呻吟
仲搞到我打左幾下冷震
之後到狗仔式, 菁菁 pat pat又圓又大
啪啪聲真係超好玩, 感覺自己都差不多要射
捉住佢條腰全力屌啦, 最後抽出黎射晒入菁菁個口度
搞完我地身水身汗, 訓係佢波波上面抖左陣就沖涼閃人