[柬埔寨] 9月去既暹粒,西哈努克,金邊簡短報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去完返左黎兩個月,都未有時間出下report

呢次主要係觀光, 兜左吳哥小圈大圈, 去左西哈, 去埋金邊
觀光野就無謂講多,主要講下玩女.

暹粒係冇乜野玩, 其實我發現都唔一定,有兩個位會有女.
1. 日頭,兩日內我親身遇過三個走地, 可能佢見我一個男人企起度食煙.
位置大約係酒店街果度, 確實地點係有一間fish massage , 不過都講彩數, 但其實都唔係冇.
2. 夜晚, 去酒吧街內既牌坊底下, 有雞頭會了你. 佢果時果個唔岩 , 我話 young girl)
之後我坐左起有好多大啤酒筒果間bar飲住等, 再黎果件ok, 佢開200usd,我講到$150ST, 貴係貴,不過算喇
圖片:

登錄/註冊後可看大圖

西哈努克, 去過都知又一個近乎冇野玩既地方.
但有酒bar有KTV點會冇野玩.
當地我見到好多中資台資既KTV, 近似大陸果隻, 細問下原來西哈好多日韓中台既廠起果度.
不過我一條友冇去KTV, 但我住golden sand酒店,近地標golden lion果頭.
果度有一個位置好多酒吧的, 呢度我飲左兩晚, 不過囡囡好貴, 開$100-$200都有.
最後我揀左個比較後生既,講明ST但2Q, $200
但呢度好怪,有o的女著到好Q sexy,但竟然係唔上房, 其實當時遊客都唔多,因為係雨季

登錄/註冊後可看大圖

金邊呢, 個個都話性都,去之前做晒功課
基本上casa,金界我唔考慮, 因為貴,同埋自己去左大陸KTV玩左十年都有,有咩ktv未玩過丫
於是就去左river side果幾條街搵食.
價錢都唔平, 一坐底已經有幾條女坐埋黎叫野飲, 不過呢o的錢遇左.
出街就真係貴, 間間唔同, 價錢都係$200左右全包佢果o的什麼bar fine果o的 (明明唔係gogobar 都有bar fine...)
仲要ST,最後兩日都冇搵女, 一黎o的女太個老鍊,完全係雞格...二黎可食用唔多.
睇post話ST114, 圓環塏山寺果度有走地, 我兩晚去睇,水靜河飛.

其實我覺得金邊o的女係崇洋, 見到你係亞洲人,都唔太so你.
我起river side果頭既girl bar行過, o的女都唔so我.
係有幾間至叫我坐下. 但入到去氣氛都唔係咁好, 感覺上似搵幾條女坐埋黎呃酒飲多.

當中有好多野我skip左,令我覺得金邊既女係睇唔起亞洲人
最後死死地,有個tuktuk司機見我係咁兜圈,知道我想搵女, 原來個tuktuk司機話走死多數起金色果個中央廣場,再向南面既好似係ST80還是ST81.
話我車我去, 帶我搵, 但我都冇去了.
而我起panda mark度請tuktuk飲酒, 細問之下原來的確係當地既女係鐘意鬼佬,因為佢地認為鬼佬有錢o的...

大家都明咩意思,同港女一樣一般見識, 唔知好多鬼佬其實都一樣可以好窮.
總括黎講, 柬埔寨真係觀光好了.......ha, 如果你諗住去玩,我覺得會失望,我覺得性價比真係唔高.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
1月我都去暹粒 $150 usd真係好貴喎 大約千二hkd 咩質素? 係其他地方日本妹, 鬼妹都分分鐘都搞到 巴打住邊度好? 我都係日頭觀光夜晚想去玩, 住邊方便?

補充內容 (2015-11-26 00:35):
估唔到柬埔寨咁窮既地方消費咁高, 仲要唔so 亞洲人, 我試過印尼妹泰妹就對亞洲人好好
回覆 讚好 不讚 使用道具

comeonjames 發表於 2015-11-26 00:32
1月我都去暹粒 $150 usd真係好貴喎 大約千二hkd 咩質素? 係其他地方日本妹, 鬼妹都分分鐘都搞到 巴打住邊度 ...

質素好一般, 其實141比較少人去cambodia, 我事前想做功課都唔易.
但上網見到一o的商家佬都有同感, 話金邊同泰國比真係兩回事.

暹粒都係住返酒吧街或night market果頭喇,方便好多.
你夜晚可以試下起酒吧街遊走下會有機會有.

其實你留意下鬼佬好多都有柬國妹陪行就知一定有野食. 不過去到暹粒好被動, 你又好難主動問how much

WalkingStreet 發表於 2015-11-26 00:08
去完返左黎兩個月,都未有時間出下report

呢次主要係觀光, 兜左吳哥小圈大圈, 去左西哈, 去埋金邊

多谢师兄分享你嘅adventure!

USD200 比得上北上

唔係話150-200USD, 唔使去喇,去歐洲喇

多谢师兄分享

都是泰國好😍😃

多謝分享

大江東去 發表於 2015-11-26 16:45

其實整個cambodia, 食野都好貴.
食餐好o的都講緊至少10USD

不過真係口味問題, 我去到金邊,其實大部份囡囡都遍黑, 柬國女仲黑過泰國
不過我唔知定, 我見人地好多地方搵囡, 但我覺得如果志在去玩女,真係好似thai咁直接o的好.

多謝師兄嘅報告

感謝分享

大江東去 發表於 2015-11-26 16:45

師兄所指的,可能是 model 级,普通 US$ 100 就可以過液啦!

謝謝分享

回復 WalkingStreet #1 的帖子

估唔到柬埔寨咁窮既地方消費咁高, 仲要唔so 亞洲人, 我試過印尼妹泰妹就對亞洲人好好

其实100USD还可以啦

多謝分享

USD100还是ok的