樓主: pallyers

女友大逼婚

趕緊結吧
可以結婚了 不然你要到50再結婚嗎?沒有一個女生願意一結婚就照顧老頭的
pallyers 發表於 2015-11-26 02:42
; f3 u) q) y% z( u5 O7 k) [本人40有3,女人30有2,但我覺得大家都好年輕,身體上加心智上,但女友覺得適婚年齡應該要結。大家有咩意見
, w5 `5 e0 {, r1 w! J6 P( a
仲年輕? 如果80歲死, 你過左一半啦....如果60歲死, 你已經過2/3啦
你想唔想結先?
多口問,咁你哋有無打算生細路先…
9 e; ]7 W  {! Z0 c. O( U7 v如果有咁的打算早啲結是好的- b( G" j+ w( g) q; r
) c( X0 S* l3 \4 s) Q$ S# M3 u3 [% N
如果唔要細路,一個結一個唔結
# [4 e7 ^6 o4 p. _9 K; D5 w搵交嘈
8 c9 Y* n, ]; L6 G) J" f1 Q
& T/ {6 x9 W, [; C40其實都唔年輕) r6 z" |6 z' g" f" T5 E
不過結婚都係睇雙方
40幾都算大年齡0 q' k$ c' H" A0 U* e
仲唔結
咪唔結婚囉 !

& u1 @, H0 i, v; `3 S( v" h我想雙方要考慮好,畢竟將來是要互相扶持的!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 08:42