口技非凡抵償我的失落感湖南囡囡----Q0058

名稱: Q0058
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24623-尖沙咀-美少女-Q0058.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Q0058 湖南人

哎 我都係有口話人有口話自己嘅人
只可以再講一句 番食都係保障自己既有嘅權益 做番食王係無可厚非嘅選擇 , 就算有d囡囡有相熟師兄食過話超正 乜都有 極力推薦我去食, 點知結果輪到我 有完全唔同嘅 result
出嚟 ,出嚟玩咁耐當然 好明白人夾人 , 你揀女,女揀你 , 另外又冇興趣去同人爭幾個幼幼 惟有堅守自己原则 番食果d自己認為穏陣 至少唔會大車 比個空壳你係咁啜 一d feel 都冇, 話口爆 同你呑晒d米青好嗎, 到最後moment 又側側膊 鬆口变嗱嗱声手打 打爆 , 最後影相連衫都換埋最後又話下次先啦 , 同人唔同命冇乜好講 , 今期本來係要揾 Q0066
林夏薇 嚟咗兩日想約點知 囡囡因生理問题 提早回去嗚!嗚 ! 雖然好多師兄 話佢兩個小山有僭建之嫌 , 但本人之前經過多番探索都係果句找不到實據 手感依然良好. 言歸正傳既然正印走咗當然要揾返個 唔會人有我冇嘅嚟再糟則自己
其實自從上次囡囡走咗都一直希望再見依人 , 终於濶别四個多月再可重遇 , 上到房囡囡問我可以嗎? 即刻有點失望 顯然囡囡認唔到我 , 只係話有點面熟 , 後來同佢講起無比膏
嘅故事先記起 , 這湖南小妮子初見樣子不覺得怎麼樣但會越睇越順眼
越睇越中意 , 雖然今次都少咗d嘢就係冇咗 69 同食鮑 顯然應該 有師兄在這方面嚇怕了囡囡以至她有所忌諱 好彩佢嘅上乘環吹同不知级數嘅車牌 作出冇限嘅補償 , 又善用眼神交流 嚟增加性趣 , 雖然冇得做指插王但係佢嘅環吹絶對超越咗果種輔助性, 吹咗幾分鐘仲問我舒服嗎?我話都快要爆了, 佢古古惑惑笑笑口話我仲想吹多陣 喎 , 呢個時侯梗係引蛇入洞啦 , 做嘅時候又表情多多俏皮咁同你單下眼, 叫声都好自然 好跟住你嘅抽插節奏 唔會一味係咁嗌
總之都係頗為滿意嘅一Q,
影相都好合作同自已擺post, 上次影得唔靚比兩個師兄閙鬼 話囡囡邊有咁醜樣咪倒米啦, 今次落足心機 叫做好d而且係由囡囡自已揀嚟比我登嘅 放心d囉

真人相 = 唔係亂噏 冇真人相= 豬噏 , 乜野我有你地未必有 , 你地有我又未必有 又係豬噏不過有得噏好過冇得噏

回覆 讚好 不讚 使用道具

叔叔既至愛之一!

Paul Smith 發表於 2015-11-26 12:59
叔叔既至愛之一!

你同叔叔好熟?

多謝師兄分享

luvsupernatural 發表於 2015-11-26 12:48
97 少女
好想用白汁唧落佢心口個紋身度

點解我冇諗到!

Thanks for sharing

女女超正  

lip biting, so teasing.....

幼幼囡囡太可愛...

多謝 CHING 分享^^

呢個真係好想食啊

Nice young girl, thanks for sharing.

多謝師兄分享

果果都話要食,感未好難約!!!

多谢分享

多謝師兄好野分享

回復 aleman123 #1 的帖子

nice photos ching!

回復 aleman123 #1 的帖子

thanks for Ching sharing

多謝推介