[囡囡推介] 老強我的 明星級秘書 >>>>> 好玩

名稱: OL 嬌嬌
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A44920-荃灣-一樓一-OL嬌嬌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣性感女神,服務一流嘅OL嬌嬌,貌似鍾欣桐,星味十足,身材高矮適中,皮膚白滑,有波有羅,惹火嘅曲線極具誘惑,見到都令人興奮無比。
囡囡砌得又吹得,床上風淫放蕩,叫聲美妙動聽,侍浴認真細心,手勢好溫暖,帶袋落力吹奏爽到震,全身用脷漱啜漫遊,有激情,投入又到位,超值一試,真係好掂。

我就同OL 嬌嬌 玩 老強淫賤秘書
事先約好,準時去到,入房見面囡囡真係好似明星咁靚,我睇到眼定定,細佬都精神晒,我同MM道明來意,MM 示意 ok
除衫一起沖涼。
鴛鴦戲水一番,換場地再玩。
after shower > mm 主動 OL uniform + 黑C 高跟
我就同 MM start LA ,逐件剝  really 有視覺享受
我同 MM 漫遊,用咀吮吸兩邊提子,一路不停瘋狂瀨啜,奶能到佢由反抗  change to enjoy
重主動挑逗我 > 奶袋袋食蛋蛋,不停用手挑逗碌野,撩得我欲火中燒好能興奮,瀨勻全身再幫我帶袋吹奏。
用咀包實碌嘢,好落力吹到雪雪聲,佢吹簫好正,口技好得,深淺快慢,仲有眼神交流,好能舒服,仲爽過環保人士,一陣功夫吹到碌嘢硬到不能再硬。跟住撕爛佢黑 C >>> 引發我原始獸慾
男上標準位,我出盡全力拮到佢西水東流淫聲大叫,一招了
回復 性衝動巴士 #1 的帖子

插頭香!恭喜師兄食到正囡!囡囡好似好正喎!
影到腳趾就更好

謝謝分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝分享
多謝師兄分享

thank you for sharing

謝謝分享

多謝師兄分享