[囡囡推介] 程程36C嫩滑大波,迫爆豪乳,誘惑無比,環保吹蕭吹出個火更淫,完全激發起我體內嘅獸性,有真人相

名稱: 程程
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/5305-土瓜灣-樓上骨-程程.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

程程一開門個時相頭唔差,好好笑容,36C嫩滑大波,誘惑無比,出街回頭率百分百,
迫爆豪乳引左我入去,瘋狂抽水,好軟熟夠彈手~~幫手除完衫又掛衫,侍浴有body,
笑淫淫咁捧住36C大波,將我碌撚放係深深嘅乳溝中,玩埋水蕭,真係舒服,熱辣辣嘅小鋼炮暴露係佢面前,
床上攬住我,蛇腰擺動,啜兩邊lin,錫暈身上敏感部位,WA!!!!!技術神級,吹簫環保人士,深喉招呼,
含呀含,利係龜頭上打圈,首蕭吹出個火更淫,見住佢個pat擺下擺下,完全激發起我體內嘅獸性,
之後帶套女上,大M字腿騎,瘋狂上面勁UN,Big波盪漾,身心暢快,好多水,換推車,從後揸對波,
Pat Pat又圓又大,身材又惹火,絕之好推,配合埋佢淫蕩呻吟聲,真係頂唔順,一不小心就爆,幾十億子孫送畀佢。
thank you for your sharing
多謝師兄分享
多謝分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享
回復 rickynelson #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

多謝師兄分享
多謝師兄分享