Eden105~夠索既面孔, 夠純既初戀, 苗條S型身材

身份保密
身份保密  發表於 2015-11-28 07:33:54 |閱讀模式
名稱: Eden105
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24659-尖沙咀-美少女-Eden105.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌: 天生麗質,super電眼,好標緻既五官,笑容殺死人
身材: 有D女優feel既body,大波波,屁股漲卜卜有前有後,少少baby-fat但就玲瓏浮突,好吸引人,,睇見都流晒口水啦
服務: 幫我沖涼個陣,會同我咀咀~又會用body同我做按摩,好好玩呀哈,正呀正呀,跟住幫我吹細佬又啜春袋子,又識啜linlin,確係幾爽

打個廣告電話約實時間地點,非常EASY! 主持人好friendly好好招呼,安排順利,我冇遲亦唔駛等,上房,見到女女,同D廣告相冇出入,確係靚女,你話佢做過封面雜誌女郎我會信,對眼電到我心卜卜跳 ,JJ又硬到咩咁。呀女問我佢掂唔掂,我話好OK呀,好掂呀,佢好LUM咁攬住我,錫左我一下,跟住呀女就報鐘,淫蕩時刻正式開始。

樣貌好有嫩模味道,而且好有星味,五官好好睇,有大大隻既電眼、又有超性感既咀唇 ,淫蕩同埋靚索相配合,真係睇個樣都掂晒,如果期期有D咁既MODEL樣,我地真係發達啦。一除衫,一睇,身材FIT到漏 ,走肥苗條皮膚滑,仲要有前有後,引死我咩,美麗既胴體,真係睇又爽,摸又爽! 好香滑既肌膚,真係正到呢,錫晒佢全身,真係好滿足!

同女女沖涼等於好玩又好爽,我地玩得好激,聽我慢慢講。呀女一路同我有傾有講,我就一路摸佢嬌人身段,一路嬉嬉哈哈好有氣氛,之後呀女突然問我塊面同耳仔錫唔錫得,我話點解唔錫得,佢就車埋黎,先係碰碰車、再黎小車、中車、慢慢變大車,之後情到濃時,女女係我耳仔又奶又吹氣喘氣 ,真係夠晒淫夠晒挑逗 ,然後對波有意無意係我身上掃黎掃去,嘩,鼻血都黎埋,仲要雙手手指係我LIN頭逗黎逗去,簡直係幾面進攻,我宣佈投降,退守床上,呀女叫我咪急,用毛巾抹乾淨先,冇問題,我聽晒你話 。

上到床之後,錫LIN環吹咪話唔爽,但最鐘意佢俾我個種柔情似水既感覺,加上佢無敵相頭,真係食過返尋味,到底係女上男上定狗仔最爽,真係人人各異,但我會推薦狗仔,因為女女對PAT又真係幾好推 ! 沖完涼幫我穿衫,最後比左個GOOD BYE KISS我 ,搞到我再有少少反應......

nice
thanks for sharing buddy
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

超索美少女,多謝師兄分享