[情報] 希臘,烏克蘭女女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無希臘,烏克蘭女女介紹
同求,   想知
希臘女有咩特別?
http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news ... 1127_17011_001.html
【on.cc東網專訊】 受到歐債問題困擾,實施6年緊縮措施的希臘經濟仍未有起色,當地不少女子因窮困而下海賣淫,出賣肉體換取食物充飢。當地一項調查更發現,希臘妓女的肉金大跌至最平2歐元(約16港元)便有交易,為全歐最低,情況令人擔憂。
拉佐斯稱,希臘賣淫行業中絕大部分「新人」為17至20歲的年輕女子。在10月,當地一名無業母親強迫其12歲女兒賣淫,震驚全國
回復 ashleyyoung #4 的帖子

有無聽過希臘女神,雅典女神
前幾個月 第一次食酒店鬼妹 就係 Ukraine

我問佢 佢答我 , 呢 D 佢 冇理由 講大話

當時叫 Celia , 但每次來 都改名 , 而家佢叫 Cas......

之後 嘆過 Russia , Beluras , 不過 未嘆過 Greek
點樣分呀
希臘妹可能晒得多,一般皮膚都比較深色同粗糙。

相反烏克蘭囡囡就大部分都中等身材同白白滑滑~
異國風情  我鍾意
回復 s386262 #5 的帖子

值得去希臘旅遊。
punchking 發表於 2015-11-29 13:22
異國風情  我鍾意

師兄想去媾鬼妹?
goodb 發表於 2015-11-29 13:43
回復 s386262 #5 的帖子

值得去希臘旅遊。

同媾鬼妹有冇關係?
回復 s386262 #1 的帖子

唔通ching想走後門???
去希臘、烏克蘭咪有得食囉
異國風情  
Would be an interesting experience
Waiting for ching more information!
Thank you for sharing~~~~~~~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:36