LOVE140~性感優美, 靚爆激索, 戰技驚人

身份保密
身份保密  發表於 2015-11-28 21:26:53 |閱讀模式
名稱: LOVE140
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24665-尖沙咀-美少女-LOVE140.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

純情又乖,同時又好服務而且好有GFF, 加埋佢甜美外貌同埋S shape身形, 真係今期不可錯過既新妹妹!

廢話少講!戲玉!

上到床之後,錫LIN環吹咪話唔爽,但最鐘意佢俾我個種柔情似水既感覺,加上佢無敵相頭,真係食過返尋味

到底係女上男上定狗仔最爽,真係人人各異,但我會推薦狗仔,因為女女對PAT又真係幾好推 !

佢既妹妹真係好窄, 真水.d叫床聲一d都唔馬虎~叫得好大聲, 囡囡做起上黎熱情如火,她說要好好服待我, 超投入~

我都出盡力, 出晒汗, 出左功課比佢~~見佢個樣都好似滿足~~

今次食到索爆靚妹,我會覺得抵! 完事之後幫我沖涼同埋著衫,再加D TIPS,雖然唔俾都冇問題,但見呀女都幾落力

咪俾多少少等佢開心D LOR,佢又真係開心好多WOR,將個頭挨埋黎,仲輕車左我一下作為GOOD BYE KISS ,搞到我再有少少反應...
超索美少女,多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:56