可兒一試報告

類別: 酒店預約 名稱: 嫩口可兒
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/3978/澳門-酒店預約-名媛專線-嫩口可兒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日見到有個後生靚女黎,即刻去試下嫩口野
樣:同ad 8成似左右,真係好嫩,同我講未夠18歲我一定信
身材:瘦,完全冇肥肉(包括個波,個人覺得應該介乎a-b中間),冇公仔
服務:笑容好夠,由頭笑到落尾,完全冇黑面,好女朋友feel
           可小車,吹功還好,始終細個比較生疏,但好落力基本唔叫唔停,
           入閘都係哥d,點換姿態都冇問題。
番食:我個人黎講應該唔會,因為近期太多選擇
總結:師兄們食樣的話女女完全冇問題,食身材就唔洗啦
       完左沖身著番衫哥陣有段小插曲,就係我隻戒指搵唔到,女女陪我搵左成十分鐘原來係個電視櫃下邊,搵到哥刻咁岩師兄到禁鐘,真係好對唔住佢。
出門哥陣搞到非常唔好意思,唔知哥位師兄見唔見到呢篇野,如果搞到師兄有不愉快,小弟係到同你道歉,希望你見到
由於後面搵野搞到好急,所以冇問女女拎相。

回復 camkusam #1 的帖子

補充番,女女潮州人,識聽識講廣東話,溝通完全冇問題
多謝師兄分享
多謝師兄分享
佢把聲仲好SWEET添

回復 camkusam #1 的帖子

多謝先生對我們嫩口可兒的支持!
以下是嫩口可兒的連結:
http://mo.nightlife141.com/zh/41 ... 3%E5%8F%AF%E5%85%92

呢個我係香港食到來澳門
今晚又約左佢過夜
睇落唔錯喎
可惜没69來自: iPhone客戶端
多謝報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:19