[美國] K girl inBoston

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無ching試過K girl系boston,分享下~
Do you mean Korean girl or KTV girls?   Lol
回復 byrocks #2 的帖子

當然是韓國妹啦, 咁大個仔都未試過
回復 kyohkb #1 的帖子

我很贊同
not familiar with Boston area..  interested to know too..  
有冇ching住boston大家出來交流下去睇下邊到有女女吃

HOW MUCH FOR A NIGHT CHING
韓妹我都未試過,上aamap要成3舊水要d貴,前日無聊同個fd去私竇吃左條大陸妹130蚊真是冇乜服務全程臉黑,冇引,btw都是個D沖2次涼,上床波推一陣上套吹派彩俾錢走人,樣加身材都過得去,75分

Korean girl or KTV girls?
內容豐富,大開眼界!
Boston is boring. Not many  things there.

同求分享
繼續求波士頓地區分享
回復 dlqchk #13 的帖子

我有幾個AG在Boston,可以pm我攞料
回復 kyohkb #14 的帖子

已pm。多謝!
Please PM contact information
內容豐富,大開眼界!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 15:58