Linly靚女身材又好, 34C大波玩唔厭! 服務更係無問題啦~~!!

身份保密
身份保密  發表於 2015-11-30 22:45:08 |閱讀模式
名稱: Linly
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A21593-尖沙咀-兼職女郎-Linly.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Linly招呼又好,好有耐心, 車牌, 水蕭, 浴缸浴, BM通通都做得很好, 尤其吹蕭,
, N) [% M: p1 l8 o: ~) U控制深淺, 速度瞭如指掌, 做愛極投入, 佢好似重需要過我, 我要求多多,
+ B: a* ?0 D* d佢依然笑住落力serve我,  BM令我舒服, 好relax, 可以說比澳門桑拿更正~!
3 l( I3 V6 n0 N1 a& b8 ~" w7 A) J/ m: X% B

4 y# c* i/ B$ \0 P; k/ |3 n  }+ J床上按摩推油R荔子, 環保吹簫好正 (上面談及了), 大車主動, ML轉多個動作都冇炸型, 個樣重好享受咁, 完事攬左好耐傾計,大家真系有講不盡的話題, 傾到我唔捨得走, 她非常善解人意, 吾怪得佢咁多熟客, 論身材樣貌真係Top class, 她待客恩勤的態度, 真系深深打動了我, 回了家還在回味啊。1 F3 Z) C9 n& u2 }6 Q9 [5 h  U$ B3 W
6 z+ i, p2 |6 h& r/ G; B9 |+ P

0 U: I1 Z) H  A# V$ i' m& _多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Body figure looks quite nice
謝謝師兄分享
Body figure looks quite nice
地區尖沙咀/佐敦,地址炮台山南方大夏???
謝謝分享
) V& c3 s; ~0 Z; z' f1 _1 c
0 D" [! y- I* q( a$ ]回復 維尼仔 #9 的帖子
; r& A3 P/ M( g" X' U1 }5 P
8 c' f8 M+ e: Y' m) q0 `師兄還有其它好介紹嗎* o  G  F8 Z* E$ v& x
回復 匿名者 #1 的帖子
, P  w+ ]0 E+ j# h: ?* s* R& r  x2 R. t; \3 x/ h; b8 e" v$ Q
瘦底有波战斗格
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
34C大波玩唔厭!
严重多谢师兄分享
等我試下先~
回復 匿名者 #1 的帖子5 {0 U5 S5 D. X2 w

! o4 `$ \- K3 f# ]多謝師兄分享
似幾好樣
THANKS FOR SHARING呀 C兄 有機會一定去試下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:33