[賽後報告] 36d童顏女神美儀,瘦底巨乳好招呼,豪瀨窄西,主動69,高級環境吹,冰火水中簫,吞精,係男人都啱吊,。

名稱: 美蓮
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/31475-深水埗-樓上骨-美蓮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

image.jpeg 女神美蓮真係一試難忘,琴日細佬肚餓,上網覓食見美儀好評多多,睇完女女既簡介細佬當堂硬哂,,決定岀發去會一會呢條淫娃,電約好上門,真人靚過相都幾多下,,不到30,好年輕,而且樣子好淫蕩好機餓,用好淫既眼睛電我,比距吸引左入閘,關門後飛過黎立即黎個大車,,揸下對靚波,人仔細細禁大第一次見,,揸上手好白滑,距又玩下我jj,玩弄大約十分鐘後先沖涼,係浴室同我全身搽勻梘液,再做前後波推,濃密既妹妹仲成日想夾住我細佬,搞到我慾火焚身,再水中冰簫,爽爆,吞岀冰水後不斷深喉,吓吓都頂住喉嚨,頂到入一入,差點想就地吊爆距。!

上床等距再用條脷錫耳仔,錫我lin頭,喪吹蛋蛋,大髀內側都唔放過,我當然波不離手,不停玩距對豪乳,好揸手有彈性,加上高級環保吹,一淡成支塞哂入口到,對淫眼仲係禁望上黎放電,忽然女女主動要求69,靚絕一線飽,仲係粉紅色,輕頼無味,窄西果然多水多汁,指插好反應,入兩隻手指都差唔哂,插多幾吓有真水流岀我面上,過癮哂,上套執濟,女上先,美儀大大力騎上黎,多西水容易入哂,我反頂上去,叫聲狂野布而淫蕩,睇住佢對奶係咁搖幾過引,轉位半邊吊,美蓮興奮過度輕輕潮,求我快d比d精距,,最後一回,,大推車,企係到喪推,,推到pafpaf聲,,美女高潮不斷,,我自己都唔得啦,,全部子孫都射左係面上,,眼見女女係面上囉反d精黎食,,真過癮,,最後吹下水沖個涼走人
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
the photos in her ad are good
多謝師兄分享
我好耐無玩過顏射,
要去射射她的靚面!
回復 水屁哥 #1 的帖子

很有創意,值得回味~
謝謝師兄分享
多謝分享
好野哽係要分享啦。