[賽後報告] 前桑拿服務之花,手骨正宗,40寸長腳又白又滑,竹筍波,...吊

名稱: 多多
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/7076-深水埗-樓上骨-多多.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

image.jpeg 要食好野就一定要上網收集一下資料,見到多多既相而經硬哂,,預約好時間飛的過去,一開門見到多多,,氣質美女,眼大大,,瘦底,s型身材,仲有對36d豪乳,,完全係我喜歡既類型,立即入閘,好好笑容招待,吹下水又抽下水先,,揸下雙大波,,勁白滑好有彈力,距都好曳曳抽反我水,,手拖手去洗白白,,好有女朋友feel,沖得夠細心,前後波推,360脷轉水中簫,好有心機慢慢吹,口技超卓,深喉食到入一入,頂到喉嚨,小d定力都唔掂,沖好搞定上床按摩一下先,手勢正宗,頭頭細細力慢按,鬆一鬆我個背先,穴位夠哂準,後來得知以前係桑拿既紅人黎既,真係成個背脊都鬆哂,,再黎我最鐘意既前列腺按摩,先落油推左個背先,後面條腰骨當堂推直哂,再推patpat,大腿兩側,小腿,再加油推雀仔,不斷按摩細佬,來回係禁推,推到鳭都硬過鐵,大場岀身係唔同d,r蛋蛋玩袋袋真係一流,,禁搞落去好快岀野,唔掂啦,起身拉距過黎重車,再幫我環保吹奏,口技真係好好,,好識調情,有一雙淫眼好識放電,先慢慢錫下個撚頭係禁打轉,再深喉支條食哂不斷吸啜,錫蛋蛋,頼車底真爽,搞到我都岀哂水,模下距妹妹,好濕多水,仲多過我,好誇張,等我黎大吊黎件多水美女,,上套大戰,叫距坐上黎,,陰道好窄不能成條入哂,我反吊反上去頂實,女女既淫聲而叫到上面都聽到,,好淫蕩,喪吊一會,,女女忽然起身發射小量潮吹,射到我個肚都係西水,,立即轉位男上最後衝刺,豪插百幾下,,岀我岀野,我又發射反落距個肚到,真係爽死,仲幫我事後簫,用口清理我既細佬,爆完射成個人都精神哂,總結呢個價錢禁多野玩真係超值,瘦瘦有波路,手骨正宗!反食對象,,最後走既時候仲好好笑容叫我下次再黎!
多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多多係好野

好玩抵食既靚女

回復 煲叔叔 #1 的帖子

很有創意,值得回味~

謝謝師兄分享