㊙ PR 慧珊 ㊙真正HK本地美少女㊙美麗綫條㊙爽爆D豪乳港妹㊙

95 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-12-1 14:15:55 |閱讀模式
名稱: PR 慧珊 本地大學生
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25130-尖沙咀-美少女-PR慧珊本地大學生.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

真正本地香港靚女,高素質真係第一次見!相熟Agent又有好介紹,當然要支持下。女女真係幾高質、有素養、硬件極佳、態度亦相當抵讚,雖然係初黎酒店做,但明顯有交帶過服務,生手一樣可以做得好服務,見PR又有美女推介,一定要支持下!今次呢位【真正HK本地美少女:慧珊 】比時下靚模model更加有女友FEEL,大大大大大車 、超級好玩、超有女人味,好比心機服務我、令我happy。硬件超班、軟件更超班、食過【真正HK本地美少女:慧珊 】既C-HING相信都會明白、同意我既感受。總結:好能正!

㊙ PR 慧珊 ㊙真正HK本地美少女㊙美麗綫條㊙爽爆D豪乳港妹㊙

女女,【真正HK本地美少女:慧珊 】,19歲,真正HK本地美少女,美麗綫條,爽爆D豪乳港妹,一入門口見真人就知掂左、係MODEL之中既超班人物、樣貌靚過明星、身高170、S形身形葫蘆身材、D級大波一睇就知堅料,我真係JJ扯到行、「絕不是一般既高質」。女女好有禮貌,一入房就見佢好好笑容,態度好好,已經估到佢服務如其他師兄講真係一流,報鐘之後,更加係口水撈口水、脷搭脷咁大車。PR推介,一定要介!

樣貌非常吸引,我個人認為絕對靚過其他HK本地美少女,比model更正,正到到無法形容!天生麗質個隻、淡妝已經係貌若天仙、自己妝好靚女,皮膚好好,極好笑容,好有女人味同氣質。

身材好高挑,170左右,D級大波,波形靚,淺色lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,46吋長腿、岩晒我口味。

安排冇問題,報鐘後,【真正HK本地美少女:慧珊 】幫我除衫,拖住我去洗白白,有波推,其間大大大大車,冇要求水蕉,但女女烏低身幫我吹,沖完之後幫我抹乾淨,然後又係脷搭脷大大大大大車,佢話好鐘意我既muscle,然後又環保吹,錫lin lin,奶袋袋,PR出品,比屬佳品!之後帶套同我做愛,反而做愛有D生手,但反應夠真,下面緊窄多水,幾滿意既一Q。

正爆!有樣有身材更加有服務態度,態度超級熱情,沒錯,是非常非常非常非常非常非常非常非常非常熱情,她自己說,服務唔做到客人笑著離開就等於對不起顧客,我對她的敬業精神非常欣賞,還有她喜歡說笑話逗我大笑,真的令我很開心,當然她還有很多道具,天天有不同玩法,LUM LUM都覺得很爽、【真正HK本地美少女:慧珊 】一定要食!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄推介!

回帖獎勵 +1 元錢

支持正既陀地囡囡

回帖獎勵 +1 元錢

thanx 4 sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

陀地,謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:00