LG Fire~白滑靚波, 妹妹緊窄多水, 活潑精靈💘💘💘

身份保密
身份保密  發表於 2015-12-1 17:59:06 |閱讀模式
名稱: LG Fire
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25153-尖沙咀-美少女-LGFire.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭 : 大眼睛, 鵝蛋面型, 長髮, 活潑精靈, 好靚女
硬件 : 白滑靚波, 走肥, 靚腿, 靚股, 膚色好白滑, 妹妹緊窄多水
服務 : 沖洗細心, 有前後侍浴, 水中簫, 吹功中高級, 深喉環保吹, 瀨蛋蛋兼袋底, 有車牌.  

過程 :  人到房見到真人, 白滑靚波,  比AD仲靚 又好鐘意講野, 一入到去佢就開始幫我除衫, 好細心, 之後入去沖涼, 佢洗得好仔細, 洗洗下佢係後面伸隻手幫我洗JJ, 嘩佢咁一洗我條野即刻起立, 敬禮......係咁既情型之下佢就同我黎個水中簫, 係咁吹, 佢 越吹越起勁, 好似唔識停咁, 吹左真係好耐, 好鬼死正, 出到去同佢車下, 原來佢真係好車得, 佢先係訓係我隔離同我車, 一手就捉住我JJ上下咁整, 當然我好鬼死HIGH, 點知佢又係呢個情型下同我環保吹, 睇住佢同我吹個樣真係特別靚D, 好快我就頂唔順面上套開波, 先黎個女上, 佢UN得好西利, 我揸住佢對白滑波波係咁插佢, 我地就係咁繼續大車特車, 跟住佢M字腳黎個女上, 插得仲入, 之後轉返男上, 都係一路插一路車, 越插越起勁, 冇幾耐加快速度爆發, 事後再沖涼, 留低家用+TIPS走人
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享, 正~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 高清倒米王 #3 的帖子

Thsnk you for report

先感謝分享,再準備去試試

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

多謝報料