[hlau] NY新月- 完美性伴侶

簽到
名稱: NY 新月
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25126-尖沙咀-美少女-NY新月.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY新月

尋日吊咗人阿媽,唔明唔好問,唉!今早女女七點V7我今日返,梗要聚下兼平衡下心理,NY對我好好既。準時上房,管理要贊。

NY新月,廣西人,20歲頭笑起來似十幾歲,皮膚唔白唔黑十分滑,冇公仔,身高163全走肥,幼手幼美腿,C級真波細淺啡的,瘦底大波,妹妹毛修剪過好窄極好插。

一入去女女見到係我笑哂,大家攬下錫下話掛住大家,又買咗馬卡龍比女女,佢話啱哂好開心,之後自動除衫剩下豹紋內衣比我影睇到我極興奮哂,好正呀!影相好合作,一路影一路研究post,好玩。幫我除衫,之後去沖涼,好細心洗,車一下,女女好好傾一路沖一路講,女女個身好正,我係咁上下其手,女女水消幾下超正,爽到爆,怕忍唔到留番上床再吹,乾身後大家漱口好衞生。

出去我錫啜女女面頸由上至下,食奶再食至下身,訓床女女服侍我,catbath 我身,啜奶頭啜一路落,成身比佢啜奶暈哂咁滯,濕濕的脷好正!我就係咁玩佢對波同個身,女女吹棍BBBJ吹工S級,啜力運用脷一級水準,又啜旦,好正,又啜又用脷又吸又算,爽到我超硬,吹到我差D上天,眼神交流一路吹,超爽,以為停又繼續,女女勁吸啜咗一大輪普通人可能會爆,我尋日食完冇事。女女上膠,女上女女㩒住我騎,隻鮑好窄超舒服,一路磨一路申淫,好落力,我玩佢幼腰波波同囉囉,時不時自動大車我又啜我頸同耳仔,舒服到爆,女女磨磨下話高潮到了,水都留哂!到床角攬住女女un,對波壓住好正,個身超滑,又時不時車下,女女享受叫哂,又話高潮,我勁磨勁上落,大家都忘形享受哂。改男上撲住女女大車插,我奶下靚波錫頸,再M腳揸住女女腳插,對手不斷遊走滑身又揸波,腳上膊單雙邊錫奶腳插,女女對美腿超正我又錫又啜又奶,雙腿上膊掌上壓狂打裝,女女叫得好利害好享受咁。再僕住大車有脷插,插好耐女女受不了咁,但尋日食完插極唔出,攰哂冇力了,女女問我干嘛,當然唔會話食完所以影響啦,唯有再插下用手整下,另一手打井女女,女女比我卒到叫哂好誘惑,大家都好享受咁到高潮,射出終於,清潔後我訓喺床要休息,散晒。

沖涼再傾咗好耐,女女食馬卡龍食得好開心,過鐘了,攬攬錫錫深情一吻先走人。

總結:女女相頭靚,SGFF for me同女友做咁,個身全走肥又大波好少有,幼美腿令我要奶錫啜好耐興奮到爆,對我有大車有脷,吹工S級會爆個種,窄鮑出哂水,好插perfect sex partner,令我一再番食,推薦!
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg
nice report, tks for the sharing !!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

對腳真系一流..多謝師兄分享

book 左 NY 新月但係越南人黎, 唔係廣西既?

囡囡好正!!
多謝 ching 分享

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

望落好似幾專業样身裁都正.

豹紋戰衣⋯引死人咩⋯無得輸

謝師兄分享

呢個好鬼得,go go go.

真人相包膠 值得支持

總算有輯靚相睇

厘d先叫做相吖

幾令女,又好身材,正呀!

嘩!  買馬卡龍比 [大打不]  

thank you very much brother