[賽後報告] 杏子38F竹筍天然真波,皮膚又白又滑,波推水蕉,高超環保吹簫令我血脈翻湧,69食靚鮑,服務技巧高,SN式服務~~

簽到
名稱: 杏子
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/7854-佐敦-一樓一-杏子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

book定時間準時到,開門果一刻就比杏子胸前對雪白大乳電到暈嗮浪,真人靚過廣告相多多聲,望真個樣,清秀順眼,衣著SEXY,皮膚又白又滑,俾佢對大波波吸左我入房,入閘後攬住錫左一陣,上下其手摸完pat pat,摸波波,搞到我性致勃勃,佢笑淫淫咁逗碌野,細佬立即扯到硬曬汰,幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦戲水,邊沖邊body,粉紅大波推身,磨後背時仲用雙手搓我JJ,用指尖輕觸龜頭,呢刻感覺酥酥麻麻,一個唔留神,佢已經係度吹奏緊細佬,先含熱水深喉吹奏,再用冷水含鳩頭,乍寒乍暖勁刺激,俾佢咁吹兩吹,細佬硬到金剛棒咁,爽到細佬爭啲射精!由沖涼到床上,一路都係有講有笑,瞓係床上面杏子主動奶我,漫遊全身,全身都係口水,場面勁淫蕩,毒龍鑽,佢條利好電鑽咁,馬力十足,入我個菊花度,佢既頂鑽好頂癮,鑽完之後揸住我條嘢,細心甜蜜品蕭,深喉環保吹,舌頭輕輕繞著龜頭,搖頭擺尾咁深喉吹,橫笛直蕭,蕭技出神入化,再來69,我乃西來佢吹簫,舌尖輕輕舔開兩片陰唇,一上一下慢慢舔,再對住核心用舌尖點,撥,壓,橫掃陰蒂,極之爽正,入正題,先男上抽插,最開放嘅姿態,迎接我大力嘅抽插,屌到佢淫聲不停水流不息,爽能到腳仔都軟埋,再狗仔式,鮑魚又暖又濕,推車真係推到啪啪聲,令我推到盡,反應更加激烈,大戰4,5個花式,大家都玩到好high,最後環保口爆收皮~~! !
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

多謝師兄分享

38f  正呀  一手揸唔曬

回復 sichuan #1 的帖子

非常贊同!

多謝ching分享

睇見都流口水,大波 is my 飛!Thanks 師兄無私分享!!!

多謝分享

大波索女,正