[東西、歐] 波兰krakow

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

現在暫時在波蘭暫住,兩個月前實在忍唔住網上找了一個。到的時候開門的同網上睇照片的完成不一樣...
網路上是一個十九歲的紅髮女生,開門的是一個三十多歲的大媽。實在沒法了都入咗. 波蘭這裡比較普遍的是網上一個網站,叫roksa 根據我的波蘭朋友說要找就要找下面有review不是就容易中伏。
回復 Potatokappa #1 的帖子

恭喜師兄要在波蘭暫住,慢慢來,摸熟咗門路就搵到好的,價錢怎樣?
波蘭普遍行街見到的女得唔得?
thanks for your sharing.
回復 thisis #2 的帖子

波蘭女仔👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍出去玩的話都唔貴,100-300zł(35usd-80usd)都有睇你想用幾多。有D寫明一個鐘無限次
Poland我去過Warsaw+Kraków,
Warsaw試過喺酒吧帶咗條女返酒店,Kraków就冇收獲.
Poland消費真係又平又抵,一定會再去.
多謝師兄分享
明年5月我都會去
希望見識多啲

thanks for your sharing about Poland
回復 Potatokappa #1 的帖子

恭喜師兄要在波蘭暫住,慢慢來,摸熟咗門路就搵到好的
波兰租房1个月几钱bro
有空真的要去轉波士蘭
感谢分享,波兰叫到酒店是允许的吗
Thanks bro ! Btw, hope you will find a right one
thanks for the info in Poland
Thank for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:56