3日兩次壹號桑拿

簽到
名稱:壹號桑拿
場所種類:桑拿
消費:$1500~$1999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟從未去過桑拿,都係時候去見識下。
本身約左個朋友去,但自己就按耐不住,放工就去左信德
由於第一次去,所以都係旅行社到問左職員一大堆問題,佢又好比心機咁答我,例如邊間好服務,囡囡質素,環境等等。
傾左15分鐘,最後選擇左壹號桑拿,因為新場,為左拉客,應該好服務,同埋有專車接送(第一次去廢事搵同埋趕時間所以冇用到,去就搭的士,$30,回程就專車)
好,咁就盛為$1999(來回船票,師父工一個25分鐘,1Q)
去到碼頭8點上船,9點15到達壹號。
第一次去呢種地方,仲要自己一個,有d淆淆地。
一落的士,就有人幫我開門,我問佢係咪1號,佢話係,就帶左我上樓,位於置地酒店2樓,裝修冠冕堂皇,唔錯
d職員服務都好,一入去就有兩位接待員講歡迎老細,更衣室既人都冇r tips.
之後冇沖涼,淨係洗下腳,竟然換另一對拖鞋比我,同埋比毛巾我抹腳,呢樣細節做得好,加分!個水池都幾大,不過醉翁之意不在酒,所以冇用到。
之後入去按摩區,有點細,搵個位坐低,即刻有人黎問我按唔按肩,個技師後生,樣靚,即刻比佢吸引,之後就按啦,同佢傾落先知,佢越南人,25歲,有男朋友(本身想搵佢上房/抽下佢水,既然有男朋友就無謂搞人啦,同埋又貴,要$5500)
之後搵經理介紹玩法,都好nice同詳細
之後有個光頭阿叔埋黎問洗唔洗按腳,我就話按腳搵靚女唔好?佢就話d靚女識鬼按咩,純粹比你睇過下癮姐,之後我就同佢講,下次再黎就搵你囉。
按完就去左食野,都ok,唔詳細講。
戲肉來啦,開始睇女。
首先,一開始播d音樂好大聲,我已經唔多鐘意,我明,氣氛呀麻,不過我好想叫人熄左佢,唔知其他師兄又點睇音樂一事?
第二,可能今日星期二,閒日,得14-16個囡囡,少到喊,我都算,仲要我一個都睇唔上眼,食用率10%都冇)幾經辛苦,搵到個全程笑容既囡囡,身材又幾好,又靚,我諗都係得你架炸,就去馬了。
房間都ok,中等大細,過得去
上到房,條女一見到我就笑得好開心,又問我幾歲,佢話佢19歲,越南人(開頭以後佢係中國人),近睇又幾靚幾可愛,
少肥,160到,真波,大概34,童顏巨乳。
之後佢一路笑,好開心咁樣,可能因為我後生掛,我又怕怕醜醜咁,首先就除衫,佢又幫我掛衫,搽沐浴露沖涼,波推,吹簫,此時此刻,經已硬晒(其實一開始已經扯晒旗)
之後攬攬錫錫,帶套去馬,佢主動kiss我同車,之後女上男下,唔多舒服,太大力,男上女下左一陣,之後怒漢推車就出左。
仲有時間,就攬住訓係張床到一陣,就係因為佢既熱誠同殷勤,我話下次再黎搵你。
最後走個陣s職員都有講多謝老細,同有車送番碼頭。
咁就完左第一次偷跳之旅
評分
硬件:7分
服務態度:9分
囡囡食用率:>10%
總結,無論個場幾好,服務幾好,始終女既質素先係重點,
但今次都好好彩搵番件好野,但唔建議各位去,因為女實在太少(可能各花入各眼),下次想試下利澳。
第二次待續,返屋企再補充…
內容豐富,大開眼界!
回覆 讚好 不讚 使用道具

>>但唔建議各位去,因為女實在太少(可能各花入各眼)
有喜歡的 一個就夠了
夠有錢 每個都行

回復 lonbooke #1 的帖子

多谢C兄報告。我的第一次澳门桑拿都係壹号!囡囡可能無東堡等多。但好像另一个Ching 講、有一个就夠。看来Ching 要去多幾個場作比較!

係我好彩揀到件岩心水,
我意思係囡囡選擇太少,未必每個人都搵到喜歡的,
如果有30-40個囡囡,選擇都多d,點到有幾個係岩心水,

恭喜師兄吃到好野!

不過話時話,置地咁高級的地方都有桑拿,有點怪。。。

新場一推

多謝師兄分享

女多,當然好,但找到一件好師兄已走運

lonbooke 發表於 2015-12-20 18:40
小弟從未去過桑拿,都係時候去見識下。
本身約左個朋友去,但自己就按耐不住,放工就去左信德
由於第一次去 ...

女唔洗太多~ 最重要客都唔洗太多~ 好似18 40-50個 有成40幾個客呢 一開show就搶
利澳 你預要+800 先揀到東北妹 得2個唔洗加錢 20條女左右 不過好舒服 我既首選~~ 其次金池

期待下集,弓起

謝謝CHING詳細一號包膠
可以令人知程序
支持CHING
其代下一包膠

精彩报告,期待很快再看到师兄新的报道!

間場主打大比根開大,所以桑拿女少?

Never been to this SN yet.

去過一次,吾想再去

感謝師兄詳細報告

戈到D技師好似幾靚

恭喜師兄食到好嘢