[初哥報到] 新人報到, 認真出報告, 希望大家食到好野!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說做左好耐CD, 好少認真打報告, 近日多左時間北上玩環保, 跟左D廣告試過好多間, 跌錢多, 真係忍唔住要爆啦!
小弟第一次寫, 寫得唔夠精景請見諒

呢個係11月尾試既, 最近上過去玩一次, 打大風, 各位師兄睇住先, 等安全D先再上去

HWK #108:
個場硬件麻麻地, 一開始冇乜期望, 點知入房冇耐見囡囡敲門,
嘩, 個樣有D似娜姐, 一睇就知戰鬥格, 又高又有身材, 唔肥唔瘦正呀, B CUP 吸手, 重慶囡囡
PART 1 唔講, 都係果D野, 直接PART 2
一開波自動飛BRA走奶, 背部開始, 波推+佢條摩打脷舐均全身, 去到耳邊俾佢一野含落隻耳仔度, 成身都軟哂得返一度硬
囡囡唔急繼續慢慢舐, 爽到震
跟住佢叫我桔高, 問我有冇洗乾淨, 然後佢再好細心咁將我後面抹乾淨,
老實講毒龍我麻麻地, 不過見佢咁有HEART, 就俾佢撚吓,
一開始佢慢慢舐, 舐均附近, 跟住突然間成條脷伸入黎係咁戀, 嘩頂, 成身軟哂, 佢見我咁既反應, 唔停不特止仲要啜, 啜到雪雪聲, 使唔使去到咁盡呀?
搞左5分鐘佢終於放過我, 叫我反轉, 舐均全身+洗面奶, 然後再好細心咁將我細佬抹乾淨,
唔急, 舐袋啜提玩足5分鐘先埋牙吹, 冰火, 嘩, 爽到, 定力唔夠都差D直接派貨
可能佢見我差D頂唔住, 放慢左黎玩, 啜到雪雪聲,
跟住飛底, "讓你看我的屁屁囉", 成個濕到漏油既妹妹塞落我塊面到,
佢咁過份, 我當然要狠狠地懲罰佢啦, 舐到佢不停淫叫,
玩得咁過癮, 小弟弟即刻進入完全作戰狀態, 越戰越勇,
吹左十分鐘左右, 終於將我萬子千孫派哂落佢個口度, 佢都唔急住放口, 慢慢等我派哂貨先再深喉幾吓, 搞到我成身都震哂, 真頂引
佢沖沖個口之後, 含多啖暖水, 將我硬到唔識軟既細佬洗乾淨,
跟住同我講, "我去刷一下牙, 等我一下親愛的"
等左5分鐘, 返黎好主動咁攬住傾左一陣計大家交換左V7先走人, 下次再約佢玩過

Screenshot_2015-12-26-00-33-09_1451061318785.jpg 咁多師兄問, 唔UP唔得, UP張V7相
回復 dickyyy #1 的帖子

好認真, 可惜沒照片
回覆 讚好 不讚 使用道具

think to play

no photos

多謝分享

謝謝師兄的分享

幾銀?????

thanks for good photos and sharing ching

多謝分享 !

謝謝師兄的分享

謝謝師兄的分享

這個服務只可惜現在風大,不敢出動。
多謝師兄分享。

師兄可否PM地址

not bad looking....at least she has big boobies.....

好認真, 多謝師兄分享!

多謝師兄

可以 PM wechat 給我嗎 , thanks.

CHING我係新手,可以PM個場名同地址嗎?
最好有女女WECHAT

好服务,师兄有福了~

多謝師兄推介