[英倫三國] 倫敦鳳凰club 分享!第一次群體經驗!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前見有師兄話過London最好玩係Party,所以出發前上官網睇定果個禮拜的Shift。
Party 運作係星期一至五每日3次,星期六就得2次,星期日就唔開的。
每次Party時間2個鐘,囡囡任做,費用160磅,打電話做booking就ok,跟住佢地會send個地址比你,我總共去左兩次,分享一下比大家!

第一次
我早左15分鐘到,Mama叫我落樓下換衫沖個涼先,落到去已經見到有個印度人坐係到等緊,除曬衫褲換件浴袍,所有貴重野佢會比個公民袋你入住,寫返自己名,玩完最後先比錢。沖完涼D多左幾條仔,個場男女比例最多係2:1,真係睇你好唔好彩,呢次總共有6條仔連埋我,5條女,比例算好好。仔方面得我一個亞洲人,2個鬼佬,3個印度人。女就全鬼妹,1個好高大的叫Danielle應該係英國人,金髮大波,樣都算接受到,有2個小肥的,棕髮,都唔係我杯茶,冇問名,有1個都係金髮,矮d但都幾大波,樣唔錯。我覺得最正既係一個叫Eva的意大利高妹,瘦底。
過程:夠鐘Mama就叫曬我地上大房,有3張大床,2張椅,仲有張SM椅比條女坐上去,你企係度做的。有小食,酒水任飲。一開波我就即刻揀意大利妹,吹前問你要唔要套,跟住過程都係果d。不過因為得3張床,所以有時會有兩Pair人係一張床度,不過邊做邊睇又幾正,亦可以摸第2條女,因為得6條仔,試唔到2男1女,亦餵唔飽D女,好多時D仔落樓下回氣,就會出現2飛,甚至3飛的情況,可以一次過玩幾條鬼妹都幾正,所以唔洗咁快出野,慢慢玩,其中有2條仔食夠早走左,最後得返4男5女,真係比D女揸盡...最後玩左4條囡,出左3Q,1Q比Eva,1Q比Danielle, 1Q比另一個鬼妹,可以出在身上,佢地唔Mind,口就未試過亦冇問,出完3Q已經冇曬性趣,事後同鬼佬吹水得知鬼佬出左6次.....So Crazy....

第二次其實情況差唔多,都係6男5女,囡囡話上一個Shift有10男,好淫亂,唔知算好彩定唔好彩,今次又試唔到AV情節的邊做邊吹,因為當你上到去,有囡囡冇人玩,佢就會好主動過來撩你,我好難拒絕而Join其他Pair玩男女男。今次除左我竟然有另一個香港人!佢都話好多Chinese來呢度玩,跟住見到個好老的鬼佬,起碼70歲以上,另一個大隻鬼佬(條野好大),不過除左呢個大隻佬,其他鬼佬,印度佬,同我地亞洲人都差唔多Size。囡囡方面有個好正的芬蘭妹,高瘦但假波,唔記得問名,有個瑞典的叫Ivana,呢兩個都係我Target,其他3條囡都係一般般。今次5條女都玩過,不過只係出左2Q,比左芬蘭同瑞典,都係COB,感覺好正!

總結:適合大食的師兄,160磅玩咁多囡真係好抵,我兩次都係揀下午3-5個Shift,所以少人D,囡囡服務都算幾好,應該好過好多在香港做得鬼妹,佢地見你一個人坐係度就會埋黎問你Do You Want To Play?有時我真係有心無力....出完都比我休息10分鐘丫,D鬼妹真係好難餵得飽......
tks for sharing , 群p暂时不适合我
回覆 讚好 不讚 使用道具

可以問哪間店怎麼去嗎?交流一下謝謝大哥

回復 yun2610 #1 的帖子

多謝詳細精彩報告。

回復 crazyboyking #3 的帖子

在Hyde Park附近,打電話預定後,他們會把地址發短訊給你

thx for useful information.

i would like to play next time i go london

多謝师兄分享情報,之前去倫敦太匆忙冇點玩,准備下次去玩下,不過Gang Bang可能仲要一段時間才能接受

多謝师兄分享

多謝師兄分享~

鳳凰club GOOD POINT

very good experience, i must try next time!

多謝師兄報告

very good experience, i must try next time!

多謝重口味分享

bravo! pls pm me address n contact detail, tks Ching

諗起好淫亂,不過價錢值得玩下wo

師兄佢哋用唔用what apps booking or e mail?
同埋是否供應套?
預早幾耐booking?
可否pm 電話比我booking

"钢铁战士"大操场威武比剑,体验情天霹雳之乐。谢谢分享!
钢铁战士?2Q、3Q甚至话有6Q 还不是铁打!
不过凰姐们更厉害,一场接一场。应该称她们为"无滴女金刚"

Can pay by card?