Boxing Day 9號會所 報告

簽到
名稱:9號會所
場所種類:會所
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先利申一下: 本人乃初哥,睇到咁多師兄們嘅帖,心郁郁想試下澳門嘅夜總會。之前冇試過去桑拿,酒店女等等,只係試過同朋友去深圳嘅夜總會玩過一兩次。

入正題,我去咗信德中心嘅成x旅行社買咗茶舞套票,Boxing Day嘅套票大概1470,唔知係咪貴過平日。咁攞咗飛,坐6:00船過去,去到7點,搭車去凱旋門。
如果大家怕尷尬,可以去2樓果度搭𨋢,果啲有啲𨋢只係去到5樓 (同𨋢見到幾個女仔準備返工)。

去到會所,入面燈光唔多,更添少少神秘感覺。去到門口,因爲第一次幫襯,都唔識乜嘢媽媽。咁個知客就話幫我搵一個.
入到去坐,我得一個人,但係,佢就畀咗一間大房我,好搞笑,但係又覺得有啲空虛咁,得一條友生勾勾咁。順帶一提,房入面有wifi, 所以,如果好似我咁只係過嚟茶舞,之後就返去香港,其實係唔需要買卡 (係,我認我戇居,買咗張SIM Card用.... )

坐咗一陣,就有個女人入嚟,睇落唔多似係媽咪,因爲係著住女裝西裝。都唔緊要,佢就話,套票係包咗零食同兩罐嘢飲,但係間房就要補差價,要補多570蚊 (應該就係其他師兄嘅帖入面講話要畀多600蚊左右)。咁我都預咗,所以都OK。而我本人就唔鐘意飲啤酒, 所以我叫咗枝香檳嚟飲。

佢又再話,帶啲女上房嘅價錢,普通嘅1200,模特1300,超模就1500,然後就講話啲女由坐低開始計起,2個半鐘就要返返嚟會所入面。咁就問我有冇問題,如果冇就會開始帶啲女入嚟,可以試坐幾個,試完唔啱就再嚟多幾轉。

咁我當然冇問題啦,我知道要畀少少貼士佢,所以都塞咗啲錢畀佢。再同佢講我嘅要求,叫佢幫我揀下(我個人比較喜歡細粒啲嘅女仔,而且要有返咁上下上圍),咁跟住佢就出去啦。

坐咗冇幾耐,就有6個女仔入咗嚟。有幾個女仔好似好cool咁,笑都唔笑下,咁我全部都彈啦。
第2輪,有兩個比較靚嘅,但係都係冇笑容,所以,我都彈埋。
到第3輪,有7個女仔入嚟,其中一個樣幾清純,又笑得好甜,咁就即刻叫佢坐低,傾下計先。佢話佢係江蘇人,嚟咗澳門做嘢做咗3個月左右。
就喺我同佢傾緊嘅時候,第4輪入嚟,有兩個係明顯出衆嘅女仔,個“媽咪”就話佢哋係超模,果然有啲料到,不過可惜我唔鐘意身材咁高佻嘅女仔,所以,超模都冇面畀,彈!!!
第5輪入面有一個超模,一個模特,但係,我又唔覺得有乜嘢咁特別,可能係條腿長啲? (係呀,我唔係腳膠,我係胸奴,得唔得吖?)

到咗第6輪,見到有一個著住低胸衫,有條深溝露出嚟嘅女仔,個樣有啲似少女版嘅江欣燕(少女版呀,兄弟,我唔係熟女控!),我就知道,我遇到今晚想要嘅人。
叫佢坐低之後,就同佢傾下計,左邊攬住佢條腰,右邊捽下江蘇妹個大脾咁。之後就開始玩下大話骰,飲下香檳酒。

玩咗15分鐘左右,“媽咪”又入嚟,叫兩個女仔出去先,就同我講話我要嘅船飛時間已經爆咗 (因爲呢幾日都係大時大節..?), 咁就同我講話要轉豪華位。咁都冇所謂啦,返到香港咪得囉.之後佢就問我想搵邊個留低繼續,咁就緊係要我低胸妹妹啦。

之後都係玩下骰仔,猜下拳,低胸妹妹都幾好招呼,一路玩,一路成個人唉落嚟我度,又擺隻手喺我大脾度,又拖我隻手玩。

咁時間過得好快,媽咪就入嚟話,差唔多一個鐘,可以叫女仔去攞房,之後就畀咗張單我找數。咁埋單就1400蚊鬆啲 (800香檳酒 + 600補錢)。
之後,低胸妹妹就拎住張房卡,同我一齊去搭𨋢.呢一part應該就係最尷尬果一 part (其他師兄啲帖都好似係咁講),因爲搭𨋢會有其他人,我認我淆底,有啲驚撞到熟嘅人。好彩𨋢入面全部都係唔識嘅大陸同胞。

咁搭𨋢去到10樓出𨋢.原來之前9樓已經唔再係炮房.依家去晒10樓。講真,間房比我相像中好。當然唔會有窗有風景,但係房間感覺幾企理清潔。入到去,就同低胸妹妹一齊除衫,雖然佢有戴缽仔糕,谷咗對胸,但係,都唔算細,應該有D cup。 之後就冲涼埋牙,過程就唔講啦,除非大家有興趣啦。

完事後,就畀1200蚊,原來佢哋係收港幣,我之前仲有啲擔心係咪要對返人民幣。

總括嚟講,我覺得今次係幾開心,因爲低胸妹妹真係幾好招呼 (當然,有可能係小弟我見識少,可能呢啲只係例行公事....),拆返條數,等大家清楚啲先:

套票 1470
房間補價 600
女女嘅錢 1200 (普通)
如果唔額外叫酒,就大概用咗3300左右。 值唔值就睇個人啦,我覺得值,因爲我都幾盡興
非常详细,感觉澳门的夜总会服务很好,也有条理,不错,值得去玩!
回覆 讚好 不讚 使用道具

3300我會去年桑拿><

早4,5年前先二千五,現在要三千三了,加得真快!

c hing ,very interesting report

囡囡服務有咩先?

多謝師兄用心的報告~~~~~

I want to visit it.

其實去夜總會都係玩感覺者....間唔中去下都唔會用多好多錢....

多謝師兄的報告

回復 rick_jb #1 的帖子

感謝哥的報導

not bad not bad...

不错,值得去玩

回復 rick_jb #1 的帖子

多謝師兄報告!!

多谢报告!!!thx

非常仔細

謝謝分享

詳細報告,多謝, 很久沒有去了......thanks a lot

多謝分享

支持師兄
去夜總會有得飲兩杯氣氛都好d.
錢可以再搵,但感覺搵吳番

咁多女輪住比你揀都幾好玩