生唔生小朋友好?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽講一個小朋友花你600萬
doggie123 發表於 2016-1-3 00:00 # `7 u& C8 T6 j* z0 Z
沒有小朋友,難維持一個完美家庭
4 X) f; x3 p2 q3 G5 z$ h+ h/ {4 q$ A& h" o
男人搵錢多,沒有怕

6 h' ~$ }- d: ^9 v本來唔多的,4 X/ h/ ^6 {, A0 q/ K
為了小孩自然會努力D
andyon 發表於 2016-1-2 07:11 8 R' c$ t$ i; E2 |1 a, ^
聽講一個小朋友花你600萬
2 y, |6 A5 ?4 S9 }7 M2 Q4 `- D) n
睇吓你自己喜歡小朋友嗎,你有經齊能力同願意花時間係仔女身上可以生小朋友。有小朋友嘅家有好多歡樂同自己會有溫馨嘅感覺。做每樣事都會為小朋友行先。
養兒防老冇了
回復 andyon #1 的帖子% d; ^8 }! i9 [' B% A* a
. n/ U+ f$ [; l+ C
生 小朋生                    好 好
cwng99 發表於 2016-1-18 14:20
3 I* p; W" x3 ^回復 andyon #1 的帖子( g! W' |; o8 h4 z* z  o/ {
  J, Z! {' x$ Z# Y  r
生 小朋生                    好 好

' C) @/ @9 Q, g- F0 h. n6 {. |* o5 O最緊要生性
最主要都係雙方嘅意願。
組織家庭如沒有小孩可能單身比較好
生小孩會被帶來歡樂和幸福
生要趁後生……但要預左生養兒防老呢樣嘢
老豆養仔,仔養仔,唔好旨意個仔會養老豆先,你有咁既心理準備就生囉
it's entirely up to your wife .   
  t& c7 `+ B  Y; `' L4 `
生孩子咩
: t6 [6 i1 h# G1 [0 |; W嘻嘻( q# v/ M) m4 R7 E8 W# V4 _' q
不著急
生咗就多咗責任哩件事...
最好唔好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:49