[柬埔寨] 炒菜日記 - 性蛋唔多fcuk 之旅 (v0.99)

夜遊報告
場所種類: KTV
名稱: 柬埔寨
消費: $700~$999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性蛋佳節, 寂寞難耐, 當然要四出走走, 今次嘅目的地係 唔多fuck, 難得有三位朋友俾我賣豬仔.  團友如下:

炒菜佬: 無我帶團, 三隻豬仔鬼識去玩咩.
月先生: 低調的人, 無存在感.
豪濶面: 據聞有點錢, 但一毛不拔, 對女人例外.
猴爺: 大隻威猛, 上床大大力.

去 唔多fuck 玩係要搞簽證嘅, 拎住 HKD$290 (因為炒菜佬已經國際化, 以下金額除特別注明外, 通通以美金為單位) 同一幅相 去尖沙咀就OK.

整個行程由 錢笠 開始, 再去 甘便, 不走回頭路, 然後返港休養.

錢笠機場落機, 幾步路就可以過關, 唔多人, 但個海關居然問我拎小費, 仲要係 $10 美金, 痴鬼線, 一於扮唔識聽, 咁又無事, 順順利利過左關. 路過落地簽證果邊, 睇見唔多人, 下次如果你黎, 搞落地簽好D, 最少平 $7 蚊.

運輸帶等左陣, 就可以拎到行李, 然後出機場, 買左電話卡, 上左酒店架接送車, 十幾分鐘就返到酒店. 不過個天都黑晒.  

一場黎到, 當然要參觀一下柬埔寨名勝 ~~~ 吳哥窟. 基於第一次來呢到, 乜都唔識, 唯有報左個 STOPASIA 二日雞精班, 總之叫做到此一遊, 影左相有交代.

話時話, STOPASIA 都算唔錯, 雖然每日個司機都唔同, 但係都交足功課, 成碼笑到成隻狗咁, 唔玩得, 都睇得. 另外, JOIN 佢地個團, 可以免費用佢個電話APPS, 去到邊, 唔使導遊, 自已睇下佢個介紹, 都OK架, 幾詳細.

日出而作, 日落而唔休, 呢D先係旅遊嘅態度. 開個微信四圍搵下, 基本上, 任何正經同唔正經嘅女人, 你都可以HI 佢一下, 通常都會覆你.

價錢通常係 $100 蚊過夜, $50蚊一次. 講到最平試過$30 一次都得, 不過無試過. 搵女時記得要視頻左先, 同問埋係未女人, 據聞有男扮女出沒於微信.
我叫個條都幾古惑, 一入來就要收左錢先. 然後話要俾貼士先有Good Service. 呢次真係失策. 唯有屈服! 下次如果搵微信女, 最好講明事後先俾錢, 好服務再加貼士, 咁樣效果可能會好D.

微信搵到以下嘅女人照片, 有真相, 有假相. 有食過, 亦有齋吹水過.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

飲飲食食可以選擇 9街與11街交界嘅 Khmer Kitchen Restaurant, 或者 5街路口嘅 Curry Walla. 都唔錯.

睇左二日石頭, 跟住就坐飛機由 錢笠 去 甘便. 不過甘便無免費機場接送車, 要就唔該科水 20 蚊. 你以為係人仔, 係美金呀. 痴鬼線. 好彩上網搵到個司機, 唔使 $10 蚊就搞掂晒.

登錄/註冊後可看大圖

今次甘便主力KTV, 可以話上中下級場都留左D腳毛. 未講K之前, 講下D 衣食住行先. 衣來講, 柬埔寨一年一季得個夏季, 最低溫個日, 應該叫做無咁熱都二十幾度, 最高就三十幾度, 就算夜晚都係熱嘅. 咁係唔係全程短衫短褲呢? 咁又唔係, 如果你要睇石頭, 有D地方著背心短褲係唔俾入. 不過係錢笠睇夠石頭, 甘便D石頭就相形見拙, 無必要再睇. 不過如果你要扮下去旅遊, 日頭又無野做, 可以去下乜乜市場, 乜乜殺人場刑房睇下, 門票又唔係貴.

食就主力係本地高棉菜, 西餐都唔少, 中餐日本菜就比較少見. 我地去過 308街最出名嘅 Malis Restaurant. 亦去過隱世在 Abdul Carime 嘅 The Lost Room, 好彩有BOOK位, 唔係就實摸門釘. 以上提及嘅兩家係比較出色. 其他亦有食過 294街嘅 Mount Everest Restaurant, 122街嘅CHUNG HSIN HOTEL對面的豬腳飯 同係金邊大學附近食下日本菜. 果D 味道都唔錯. 食下行下, 你會發覺甘便D 街名都幾亂, 有時係數字, 有時係文字, D數字街名仲可以重覆㗎.

住就四圍都係酒店, 旅館, 民宿, 可以話豐儉由人, 幾平幾貴都有. 但記得網上訂酒店時, 要選兩個成年人, 否則可能被拒絕, 或者臨場要加錢. 呢度又無好似越南咁, 要問明係唔係 Guest friendly, 或者係 Girl friendly, 呵呵呵!

行就係天下無敵嘅 篤篤車, 平均車費係 $2-$4 . 豪濶面有次同司機講價 (居然係用柬埔寨語), 竟然 $1 搞掂. 佩服佩服. 想搵的士, 基本上係見唔到, 可能要CALL先有.

衣食住行大家可能無興趣聽, 咁就講下四者之外嘅夜遊史. Day1 我地已經係 Samdach Sothearos Blvd 搵到間最 Local 場, 門口有兩三條女坐係到, 門口後面個大廳就坐左十幾二十條女. 個唔知老闆定經理話, 女錢求其俾D 就得, 咁我地又唔知價, 話 $20 蚊得唔得, 老闆笑笑口話得啦. 啤酒呢度都唔貴, 好似$48 一打, KTV 好似有房費, 但係叫夠唔知幾錢就免房費. 因為實在太 LOCAL feel, 我地四條友無試過.

然後更係去最高檔嘅金界酒店 (好似依家有間叫 Sokha  比佢更豪), 呢度有兩處蒲位, 第一係 Darling Darling Disco Club, 係間酒吧來嘅, 裡面好噪 (廢話, 酒吧點會唔嘈呢?) , 目測有 60至70 條女, 大部份是可食用嘅, 價錢據聞由 $100 至 $200 不等. 因為太有音樂感, 唔適合我地4位小生.

之後走過去 NagaWorld  KTV, 已從良嘅長安姑爺 -- 齋訓九爺 (以前佢話同條女出街, 齋吹水唔搞野咁過夜喎) 話曾經係呢度留左唔知幾多億精力. 嗱嗱嗱, 呢度唔叫貴, 不過坐檯要 $50, 出街ON 要 $200, KTV 房低銷係 $200.  4條小生 Share 其實唔算貴, 不過最大問題係佢分上下兩層, 上層係KTV房, 下層又係他媽的 DISCO 廳, 我地去果日, 樓下已經唔係好多客, 但上層都聽到好多音樂聲. 而且, 囡囡又好似唔多見, 我懷疑囡囡可能係同 Darling Darling Disco Club 互相調配.

之前講嘅第一間 Local 場就99% 係以柬埔寨話溝通, 即係唔使溝通. 金界應該以英文溝通為主. 咁我地第一晚又想親民D, 點算呢? 呢D 野點難到我炒菜佬嘅呢, 我預先搵到間同越南財源1 & 2 一樣, 有普通話媽咪嘅場, 係 Preah Monivong Blvd 隔一條街. 小姐坐檯 $20, 過夜 $100. 服務員俾左 $5 已經當我係神咁樣.. 其他人就唔使再俾小費. 呢度有越南女同柬埔寨女, 兩者都係同樣價錢.  

中文K 裡邊D 囡囡唔算特別靚, 但係後生又有, 成熟又有, 大波細波唔少得啦, 連識講國語都有. 好快咁, 我地每人都揀左條女. 一開頭,  我地全部人都揀左幼幼女, 應該唔係16就18果種, 點知出事, 太後生即係無乜讀書, 無乜社會經驗. 猴爺果件玩左陣已經訓底左, 我件玩左陣又唔多想玩, 仲係咁食水果, 又點野食, 餓鬼投抬咁款.
本來我諗住出到最後一招, 微信翻譯, 唸下可以同條女溝通下, PK啦, 原來條女係文盲.. 唔識字! 頂!! 勢色唔對, 一於叫媽咪再帶囡, 一於坐多件..  反正俾多 $20.

(話時話, 近來同泰仔去珠海後花園玩, 泰仔見到條女都OK, 叫佢坐檯佢又無反應, 唔知乜野事, 佢傍邊條女先講, 果條女原來係又襲又啞, 要用微信即場溝通.. 泰仔放棄左! 如果係我, 或者會坐, 幫助下d 弱勢社群. 反正我文盲都坐緊.)

你唸下, $20 即係 HKD$200 都唔使, 過夜 $100 又係唔使 HKD$800 , 即係等同想當年大陸嘅 258 港幣版~

搵左件中女 (20頭), 識國語又曉玩, 即係變左成場嘅翻譯官, 哈哈. 氣氛即時唔同左. 但係18無醜婦, 幼幼威力始終比較大, 我心諗算啦, 比$30 個中女當讚賞, 帶幼幼ON 罷啦. OK啦, 就咁諗, 繼續玩落去. 不過越玩幼幼越唔掂, 真係無乜FEEL, 而且我格言係 "有付出, 必有回報" . 最後我決定帶中女走, 幼幼打左個突, 中女都打左個突, 呵呵呵.

因為猴爺酒店房係我旁邊, 所以佢同我一齊坐篤篤走. 佢就帶左件幼幼. 返到酒店, d酒店員工見到我地帶女, 好似要d囡交低證件先俾入房. 第二朝, 女走時, 員工打電話入黎, 問有無問題, 答左無問題先放條女走. 同想當年東莞橋頭玩時, 某間酒店一樣. 講返條中女, 返到房都唔錯, 有音樂服務, 反應夠自然, 條隧道使用率應該唔高, 重話我搞得佢好爽添 -- 最鍾意老實嘅女子, 呵呵呵.

男人搞完野就更係訓覺啦 (我又唔係齋訓九爺), 忽然有人拍門, 重聽到把女人聲. 男人就話唔開門, 女人聲點都要睇下. 一開門, 有個著左衫嘅女人(如果無著衫, 應該幾驚), 睇落好面熟, 我未諗完佢就走左入來我間房. 啊~ 諗起啦, 呢個未係猴爺個幼幼. 條幼幼入左來就同中女傾左陣, 嘰嘰喳喳唔知佢地up乜春. 之後, 隔左十幾秒, 無著衫嘅猴爺入埋黎 (我無關門, 佢真係無著衫, 圍左條浴布...   P佢個K, 要洗眼).

原來條女話昂藏七尺嘅猴爺好大碌, 搞完之後下面好鬼痛, 1Q後要走, 但要收足 $100. 條女講來講去, 點都要收 $100. 好彩中女係我地至愛嘅翻譯官, 幫手做談判. 猴爺意思係俾 $70 算啦, 我叫停佢, 改為 $60, 有個底線好D. 條幼幼初初都唔肯, 最後打埋電話俾個媽咪之後就 $60 搞掂左. 所以, 去KTV, 點都要拎媽咪卡片.  

第二日, 我地去左 173 街, 一間網上都幾多人注意嘅KTV 度打探 :
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

去到, 呢度又搵到個識講國語嘅媽咪, 坐檯費都係 $20, 過夜費 $100 至 $150 左右.

之後, 我地去左 Preah Monivong Blvd  上一間叫太子嘅KTV, 囡囡價錢同上面一樣, $20, $100-$150左右. 中午運桔果時, 有個爸爸生招呼我地, 識識地國語, 但係似乎佢英文好過國語.

呢晚, 另外兩個人走左去試新場, 我同猴爺就繼續去中文K玩. 猴爺就揀左我尋晚個翻譯官中女, 我就另外搵左件中女坐. 因為大家都係講國語, 所以今晚玩得比尋晚開心好多. 唔知係未因為我尋晚俾左 $5 個服務員, 今晚間房變左有兩個服務員輪流睇我地間房 (尋晚好似得一個).

睇返張單, 柬埔寨同越南收費項目差唔多, 都係有 Lady Charge, 即係除左你現兜兜俾條女之外, 酒水單會加收小姐鐘錢. 另外相同嘅係, 我最buy嘅實報實銷, 即係飲幾多, 食幾多, 先計錢, 食唔晒, 飲唔晒都可以退返俾佢地. 例如拎左2打啤酒, 你飲左 15罐, 就計15罐, 其他退返唔使計錢. 檯面一包二包嘅小食都係咁計法. 不過, 當然有D食物, 好似牛油粒咁, 你唔想食就一早退俾佢地, 唔係走果時溶鬼左, 就退唔到.

最後2條友埋單都係 $70, 抵玩.

登錄/註冊後可看大圖

今次個中女都有吹奏服務, 但反應無前晚果個咁好, 不過搞搞下我停左, 叫佢晏D先起身, 佢就話: "你唔好停啦, 你話點就點啦" , 呵呵呵.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

呢度D 女都慣左早上7點8點就走人.

第二晚再去中文K, 我尋晚條囡囡怕醜唔敢再入來.

登錄/註冊後可看大圖

除左KTV, 我地都參觀左一d 按摩館. 形式似泰國d金魚缸, 一班女坐係缸入面任你揀. 你睇中邊個, 佢就同你入房按摩, 唔超過 $10 一個鐘咁上下啦. 當然, 正骨就無乜好講, 亦都唔使整個金魚缸出來. 入房之後, 通常個技師會問你要唔要 boom boom (某動作所發出嘅聲響) 嗎? 講價後價錢由 $30 - $50 不等. 另外可能會換房, 話安全d, 總之又收多你幾蚊咁上下嘅房錢.

我地第一間去左 Oknha Men 嘅世豪酒店, 上左條樓梯見到四條啊姨級嘅技師, 嚇鬼死, 原來佢地係做洗腳. 再入d 就係眼前一亮嘅金魚缸. 大約見到60條囡囡. 燕瘦環肥乜都有. 囡囡們見到我們來, 立刻抛眉弄眼, 彷似我地就係一塊小鮮肉咁. 似乎這裡不像泰國金魚缸, d玻璃無特殊處理過, 兩面都可以互望嘅.

世豪睇落去比較新淨, 之後我地就去左一間老牌子嘅金城酒店, 係 Acacia Street, 呢間野成個娛樂城咁, 又有KTV, 又有金魚缸. 酒店門口已經有個咨客坐左係到. 按摩果層要坐lift上去,  lift門一打開, 向左望已經見到個大魚缸, 囡囡比世華多, 約有 80個咁上下. 同一樣, 一見到我地黎就抛眉弄眼.

呢兩間算係大型嘅場所, 其實仲有d 細型按摩館. 有網友魯小小提供過, 佢剛剛去左 172街, 有小型按摩館, $15 已經係全包價~ 店內有 7至8 個越南囡囡. 另外, 我聽過係機場附近嘅小街, 有 $10 店, 形式差不多.

依家大陸性價比指數無當年 258 時代嘅好~ 睇下有無其他可以搞野嘅地方.
深圳其實都有d CP值較可以嘅地方:
呢條菜都可以, 炒了一整晚才 $180.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

edited by catkids/moonterm/炒菜佬, 相片可用gmask解開, code=moonterm

回復 moonterm #1 的帖子

wow Cambodia!  some girls cute, some pork chop
so you are the 炒菜佬?  which girls above have you 食過?

Thanks for report!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Moon ching,

感謝的的報告。Cambodia 的report 係好小有。

I am thinking of go there so this is a valuable report to me~

祝 新年進步~

CH

有幾個囡囡幾正喎,食咗幾件呀師兄

多謝師兄分享

Thank you for the sharing

Thank you for the report.  Great information.

師兄利害!第一行右邊兩個當然正,不過應該係流嘢吧?

神人級的玩家,謝謝師兄報告

回復 chryo #3 的帖子

very good and thanks

thanks for share

多謝師兄分享

左面第一個真係食唔落 雖然波係大
其他都OK既 食得過 好想去玩下!!

好多都食得喎喎...

多谢包角 这落后过度  也有ktv gal  还有video 赞

好正的REPORT同經驗

"有普通話媽咪嘅場, 係 Preah Monivong Blvd 隔一條街."

樓主講依間場,係唔係echo? 詳細地址係邊度? Thanks
普通話mamasan. 叫乜名

thanks for share

感謝分享...不過只看懂一半...