[求一夜情] 唔熟但係識既人妻

謝謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 princeb #1 的帖子
$ v& B% x! R% J+ @' ~2 n$ P  o3 i' @# T* f! o, `
可否pm埋小弟
/ L5 z, {/ \( N8 A6 bMany thanks!

princeb 發表於 2016-1-21 10:13 / _) ^" j4 `" U1 j% Q& {# N
大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??; @" H3 s0 P, |1 w

. x) z8 [( h& F前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...

" d/ C1 C# A& B1 U/ n. @唔奇呀,我都有預過啦,仲係系果D群P到添,見佢同幾條仔,於是加入,哈哈,都幾好玩

princeb 發表於 2016-1-21 10:13
, p- p0 f( V' c9 \大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??
1 z7 A) \3 Y, x; l
( L  n3 W% r1 Z7 v4 Z前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...
; @# y: [4 D# U! p
求 PM 師兄~~~

princeb 發表於 2016-1-21 10:48 
; K" |3 ?* |, H* i+ M' E( f+ x6 @% I. t* N2 s旺角  你pm我' |* p- w. ~2 _9 _( v" G

7 G) {3 h% w; {; E# E8 h. w( L, v5 k0 D0 ?* C) q( }. Y
可否pm埋小弟,感激不盡

回復 princeb #1 的帖子% `, U& k" e( i" T/ @. ?/ A

0 P/ s2 B; w3 F) X; KPM我呀師兄感激不盡

回復 princeb #1 的帖子% G2 Z6 U3 J% L, {  i

) r9 c. J4 s* O3 B' t* L* f人妻feel 最過癮

回復 princeb #1 的帖子  Z! C3 u  y4 c- @% E7 @

- E; y. I9 j! O1 A! ^; p3 D人妻正,可否給我個個人wechat 給我?

$ Z: T4 Q) u1 ]6 q& e
+ A1 }. u8 q: s0 g9 p& u' W可否pm埋小弟,感激不盡

Pm 埋比小弟 吾該師兄!

可否PM小弟,感激不盡!

回復 princeb #6 的帖子
* v6 ~  q. Q. y. Q, F8 J2 ~0 O; l2 M5 }  b7 x4 F
求pm唔該師兄

pm ME人妻~~THX

2 Y0 p) ^( y$ w5 h& G, z
* A5 x. J" m% v2 v+ Y, B7 x可否pm埋小弟嘛?

可否pm小弟🙏🏻🙏🏻

可否pm小弟

- |5 k+ N1 o, X; L! ?) Y8 ]. C2 x, f7 J
麻烦師兄pm她的地址给我

princeb 發表於 2016-1-21 10:13
7 ]8 a7 j( j# Y+ ~% I大家出去玩 撞到囡囡係相熟既朋友應該機會唔大  不過有無撞見過相識既呢??
: p0 U+ n# Y8 L$ z' ~8 u2 U' v) S) T5 I% S; n9 }8 S
前排岀唻玩遇見一個囡囡好熟口 ...
8 W, f+ c6 u  T: s
can pm me contact please?