「陀地固然難求,更難求嘅係嫩口陀地𡃁妹仔!」五月花水療陀地𡃁妹仔Icy,附陀地真人相

名稱: 五月花 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13127-尖沙咀-水療SPA-五月花SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巴打篇「長腿易搵,陀地難求」一語道破精蟲心聲,而小弟嘅演繹叫「陀地固然難求,更難求嘅係嫩口陀地𡃁妹仔!」
好好彩上到五月花水療,皇天不負有精人,精力個精,花左不少精力等先等到嫩口陀地Icy,一見面就知係𡃁妹仔,靚女一名,身材一流,初初以為會串串貢,你知香港D陀地嘅個性啦,點知呢個陀地Icy,健談到不得了,風花說月,談天說地,談吐帶有嬌滴滴,好talk得,氣氛一流,全程真係冇冷場.....當然係邊按邊吹.....水。
至於按摩技術喎,屬可以接受水平,中力,穴位拿捏得ok,我一定唔會咁順攤,事關我先係波士,俾錢享受佢嘅服務,梗係要「為所欲為」啦,當然陀地Icy玩得去,玩到我腦部神經開始有D失控嘅狀況,俾快感控制咗,最後順利完成使命,事後清潔完沖涼,埋單+小費,囡囡好開心同我Goodbye kiss,笑住送我出門口。
回復 Polysiu #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
thx for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
一定要支持下
thx for your sharing      
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享!
多謝師兄靚相報告!!
Icy身材一流!!
感謝分享
Nice girl. Thank you for your sharing
多謝師兄分享
hong kong girl
esp icy
make me melt to her

真係好正
不錯不錯 可以一試

可以試試
Tge. Report. Is  very. Hood...
多謝師兄分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:26