[北角/西灣河/筲箕灣] 推介>>新場@海棠@初試美女技師-豆豆, 忙裡偷閒帶你衝上雲霄

名稱: 海棠
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A43423-鰂魚涌-足浴保健-海棠.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年被調左去鰂魚涌番工, 初來報到當然要發掘下有咩好地方, 可以近近地忙裡偷閒Relax下. 上4台做下功課知道有間新場 “海棠”非常就腳, 新場無理由唔食頭圍,
試試佢睇下咩料先. 上到去地方環境唔錯, 始終新場新裝修, 乾淨企理. 最緊要都係睇技師咩質素啦, 今次為小弟服務嘅技師,

係一位身材美貌與技術並重嘅豆豆, 除左有Fit到漏嘅身型之外, 人如其名豆豆一樣, 個樣真係甜到漏. 入到房豆豆已經好細心地先幫我除鞋同較好熱水比我沖涼先.
雖然外面天氣凍到鳩縮縮, 不過見到豆豆咁火爆嘅身材, 成個人都慶恰恰, 好期待一陣升空之旅!!
心急係無用嘅, 上得黎當然要試試豆豆嘅骨技先啦, 訓係張按摩床度做大爺, 豆豆話對得電腦多嘅人, 最好就升按一按頭先, 果然夠專業,
由眉心到兩邊太陽穴, 柔軟的十指係頭部不同穴位按壓, 真係舒服到震!! 跟住就坐係我背上, 開始按肩背腰, 唔好睇豆豆好似弱質纖纖,
技術真係泊得住大場技師, 下下都按中D酸痛位置, 再加埋個推油更加成身鬆晒. 當一個咁正嘅靚女坐係你身上時, 作為一名男人點會無反應,
加上一雙美腿係你隔離比你係咁抽水時, 小弟弟都企左起身示意.
豆豆個Pat Pat都應該Feel到有野頂住佢, 開始有D面紅紅, 見到佢咁嘅樣更加難忍, 雙手更加大範圍探索. 豆豆真係好識控制節奏,
見我嘅反應差唔多, 即刻轉為攻我中路, 纖纖玉手先由重要部位周圍推起, 越推就越進取. 最後直達重點, 身貼身咁係耳邊輕吟,
加上急速嘅呼氣聲, 再加上巧手嘅技術, 點頂??!! 最後比豆豆嘅巧手技術帶左小弟衝上雲霄, 抱住佳人溫馨左一陣先降回地面,
回神過黎之後仲傾左陣計先比家用走人. 係鰂魚涌番工, 新場海棠絕對係個忙裡偷閑嘅好地方!!!
多謝師兄分享
支持一下喔
多謝師兄分享!
Thank you for your sharing
回復 abcdefg2005 #1 的帖子

幾錢全程?
好fit wor,
個肚仲耍有線條
多謝分享

多謝分享

very good and thanks for your sharing!
can tell me hopw much please?
thanks!
多謝師兄分享!

幾錢家用?
多謝師兄的分享.
多謝師兄分享
回復 dirty_mind #15 的帖子

多謝師兄分享
幾多tips!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享