[中國內地] [Diablo.W]🙌 PM 美少女 超級女朋友 的 2016 新手攻略

火.. [複製鏈接]
名稱: PM 越南美少女
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A23009-尖沙咀-美少女-PM越南美少女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

[Diablo.W] PM 囡囡 超級女朋友 的 2016  新手攻略
前言:
2016 年 4台繼續改革, 我這位由昔日 最愛神州 到 回歸香港 的玩家,
今年 第一炮想寫個特別一點的報告. 由於有感部份兄弟玩 HG 不得其法,
時常聽聞 人有我無 的問題, 今次 就 借 一女, 我並以全新 電話NO.
扮新人的方式去玩.

正題: (注:呢果報告主要係講 新手攻略, 而 5係為廣告的女孩寫報告 )
報告結果: 在這幾天底於 10度 的氣溫下 囡囡為我放了一缸熱水,
我們駌鴦戲水 玩乜都得 (大車 69 無難度) 不亦樂乎! 仲要來張合照,
最後 囡囡 微信也掛上了 一張表示感謝的照片,
男歡女愛, 能玩到如此境介, 無憾已!

大家最喜歡睇相吧!
城中 HG AGENT 只有少數有暖氣機, 絕對無懼 冷風

囡囡為我放水, 有些HG在正酒店就可以玩到另一個層次

囡囡 用我 係 LUSH 買的 肥皂 玩泡泡浴

合照

事後囡囡把我送去的 CAKE 放上自己 WE7

==========================================

講完結果 就 講過程
1. 打電話約囡, 叫AGENT 介紹 (之前幫襯過 1次 約了非大熱囡囡, 那次結果不重要, 志在同AGENT建立關係日後食得更好),
之後的結果認識了她. 最後滿意決定番食. (那次我對囡囡表現要求不高, 她表現比 1仔 7D 好 + 好態度 所以收貨)
2. 囡囡回來, 點名再約, 加深同囡囡友誼, 交換了 WE7
3. 囡囡再回來, 天寒地凍, 人棄我取, 仲要來個雙鐘, 西餅+熱朱古力, 再加泡泡浴肥皂.
三顧草廬, 得賞所願, 無憾也!

==========================================

講完結果 就 講個人心得/對事的睇法

先講 一些 公式定律

開心出現原因 = 自己因素 + 囡囡因素 + AGENT 因素 + 外在環境/意外因素

所以 食囡要食得開心,  第一 最緊要係做到 囡囡 心中 VIP, 第 2 是自己心態調整及裝備好自己, 第 3 是 同 AGENT 打好關係.

講到呢度, 收風能力重要嗎? 其實當技巧好的時候, 你的收風能力自然也增強. 如果 得罪 囡囡/ AGENT, 收到風邊條囡點正都跟你無緣.

所以:
1. 若大家玩 HG 也有自己一套心得而玩得開心, 甘我恭喜你.
2. 若大家玩幾次 HG 都 全部 DM, 甘不是 要求過高 便是搵食技巧有問題.
3. 若大家玩 HG 玩得經常有怨氣, 甘可能是自己心態需調整一下, 又或 技巧有不足之處.

常見C兄們 只愛上網問料 某囡有無乜乜服務, 有或見別人說DM便開心認為可以慳返.
但好少人去關心囡囡喜歡乜, 要點樣搞HIGH囡囡, 另外其實時常DM的人是否技巧有問題,
我有時覺得對出DM報告的 C兄 視為明燈 有如 跟 炒濃股 的 人學 炒股票.
所以 食囡 同 炒股 一樣, 吾好只係 听 專家意見, 要 學會自己的搵食技巧.

FINAL 喜歡 呢個報告 請加分 讚好! 謝謝大家支持!

此報告不需要 免責聲明,
什麼人有沒 我有沒 全不重要,
最緊要 自己 知 點樣 玩得開心!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +8 元錢

波波,波波。。。。。。。。
我要 波波  ( 。)( 。)

回帖獎勵 +8 元錢

感謝師兄新手攻略,勁

回帖獎勵 +8 元錢

24-1 我生日喎

回帖獎勵 +8 元錢

多謝師兄的新手攻略,師兄你好勁呀!

回帖獎勵 +8 元錢

多謝師兄的新手攻略,師兄你好勁呀

回帖獎勵 +8 元錢

同去機場玩一樣 你對技師好 技師對你好一樣原理

不過我去之前會同想搵技師交流下 ,咁玩時會放D

回帖獎勵 +8 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +8 元錢

最緊要開心

回帖獎勵 +8 元錢

回復 diabloworld #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +8 元錢

對囡囡好自然好事來

回帖獎勵 +8 元錢

感謝師兄新手攻略,師兄講的好,關心囡囡,自己都玩得開心!

回帖獎勵 +8 元錢

你對囡囡好,囡囡對你更好

回帖獎勵 +8 元錢

感謝師兄新手攻略

回帖獎勵 +8 元錢

師兄敎路。

回帖獎勵 +8 元錢