[吹水] 請教有經歷的前軰

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

實不相瞞, 由細到大, 我係性方面是好保守的, 年青時即使拍拖, 也是點到即止, 唔會發生關係。

我係到廿中後, 第三次拍拖才試第一次....對方年紀比我細幾年, 一把年紀才初嘗禁果....說真的, 比我一直以來的想像差了很多, 不算享受。

再過幾年, 失戀後有一次到141, 有幾年的日子是不能自控的, 每日都會去, 一星期還會有一晚過夜。這幾年, 我對性的觀念有很大變化。

沉迷141的日子, 我總是喜歡那種半沉的狀態, 只是性...滿足不到自己的內心, 那種沉沉地的感覺才讓我感到刺激, 每次到某一階段, 對方都會有錢的要求。

某程度上, 多得有看這裡的POST, 每次到對方要求買很貴的或借錢時, 我都能夠抽身, 最多都係唔見幾千。雖然不算很難過, 到那種帶有少少失戀的感覺, 讓我好自然的沉第二個。

雖然那些囡囡是講錢, 但我是理解的, 她們面對來自不同地方的雄性動物, 如果下下講心, 我諗佢地永遠都上唔到岸, 講錢也是自我保護的一種方法, 所以到141, 自我心態調整好重要, 特別是現實生活很難接觸女性的人。平常的關係, 總是先有愛才有性, 而在141, 第一次見就是性, 好易讓人有錯覺當中是含有愛的成份。

上面都都只是小小感受。我想請教的是...當大家出來玩過後, 師兄們還能真正建立一段忠誠的感情嗎? 冇去141兩年多, 我還未能做到。面對另一半, 會否好快覺得悶? 我們去141, 基本上次次調人都可以, 但女朋友和老婆就不能了, 可以持續下去嗎? 雖然兩個人一起,性只是一部份,但不能否認這是幾大的一部份,即使自己唔要,對方也會不滿的。

退一步的說,即使結了婚,還會到141的,太太也會有要求,那樣對男性來說,就會變成交功課了,這樣辛苦嗎? 
師兄,經驗不敢說,不過可以分享一下10年多的經驗了。

開始的時候當然是刺激的,也是很容易沉迷。不過見多了,當然要調整心態。當141(或者是HG什麼),當然是為錢。我就當她們是做生意的,對我的性只是服務的一部分,就好像你去茶樓飲茶,你都唔會當部長同你講幾句早晨就當她鍾意你?

調整以後,反而跟141的關係好了,有傾有講。有時可能比D意見,說點可以穿得性感D,抓多D客,點省錢,如何如何。。。當她們是朋友,只是普通朋友見面握手,同呢D朋友見面就朴野,就系咁。
回覆 讚好 不讚 使用道具

樓主似乎係年輕人

多謝師兄分享,我都驚沉迷

調整一下自己的心理
分開什麼是真心
什麼是金銭交易......

調整下自已個心態 真亦假時假亦真

華好撚正

雞,有性無愛,只是金銭交易

師兄,多慮了,看到你的文章,你是有一定程度,我的看法是人是有獸性和慾望,你女朋友或老婆,你是不能過於展現,所以你應該繼續去外面玩,減低沉重壓力,好好享受調劑,其實囡囡都很清楚,不必多慮,好好享受

我見十個, 十個都係貪錢的. 有幾多個會搵一個漂客做男友?

性同愛從來都好難分開,所以有5少師兄係嫖ge過程中將性同愛混淆左,但如果5識抽身,只會傷心又傷金

啱開始會不能自拔,一直想試唔同囡囡,搵新鮮感,時不時會遇到下沉嘅時候,確實有師兄同囡囡一齊左,時間耐左會有啲審美疲勞,單純嘅外在滿足唔到自己,就會想試唔同嘅服務或者異國風情。真係好難戒,會上癮,外國會應用性愛成癮來表達,不過人一世物一世,有自己享受嘅嘢都系好事,填補空缺唶,有個回憶。

不要動感情,都是生意。

未結婚既我都有類似樓主疑問, 你地結左婚既遇到外面既囡囡幫你落力吹到扯起, 但老婆唔幫你吹會唔會起唔到頭? 而且冇乜新鮮感了.........

其實都係大家傾下,係出面玩,真係九成九都係為左賺錢,唔通係興趣咩?但係遇到個啱傾嘅,見多幾次大家開心下又冇所謂,你對D女女好D佢地會知,都會態度好D對番你!冇女性唔鍾意有人對自己好嘅。只要唔好投放太多,超過自己可以負擔咪得,不過我真係唔會沉

師兄,呢度人人都係咁架啦!
平時上一樓一,返屋企坐定定。
人生便是如此,一人分別辦演幾個不同各式,
老公,情人,嫖客…

返到屋企就唔好諗其他野,專心做個好老公就得!

你決不會戀上公廁個尿兜,同樣的邏輯,你並不會戀上雞隻。
叫雞如果只係抱著洩慾的心態去,其實係好舒服。

只求一射....