[澳洲] Sydney 泡菜按摩 包膠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前晚與朋友吃完火煱 滿身大汗 近期工作又弄到腰酸背痛
所以去了 Mxxxx 8 試下泡菜按摩 去到門口 無招牌 好似普通住宅 只有兩名食蕉坐係到
我就問佢係唔係馬殺雞?佢就笑笑口推開個門
一入門就再有個玻璃門 上樓梯 就有個泡菜姐姐 招呼 坐係sofa
一輪咀 講泡菜味英文 完全唔知講咩 只聽到 185aud 一個鐘 又唔知百幾 45分鐘(之前見ching話百5一個鐘 唔通加左價
我只係想按摩 就話 one hour 佢叫等下就拉埋塊窗簾 只可以望到個轉灣既走廊
咁岩有個樣似泡菜仔又入左黎 坐係窗簾後邊另一張sofa 姐姐過黎收$找$
坐左一兩分鐘就7個泡菜 妹逐個走廊出黎say hello 講自己名 但我都聽明佢講咩 定係我英文真係咁差
因為每個出黎得個一兩秒 完全唔記得樣 只記得第一個好似ok 最後果個就成40歲所以好記得 雖然泡菜愈耐愈入味 但我自知未夠道行食陳年野 嚇反胃 所以個泡菜姐姐問我要邊個就揀左第一
之後就帶左我入房 叫我等陣 其間有個妹子 入黎放低個 保溫盒 我就r晒頭 過多陣就 我揀既泡菜入左黎 又講2-3句唔知咩英文  我就企左係到 佢就笑住做除衫既動作俾我睇 明晒
佢自己就轉除衫 佢除晒衫 即該由c 變a  唔緊要 我覺得 樣腳腰緊要d
佢就帶我入玻璃洗白白 佢一邊幫落shower gel 一邊幫我捽身 袋底都捽埋
之後就俾毛巾我 抹身 叫上床爬係到 佢就咁我按下腳 按屁股 按下背
之後就落油推 我自己就好鍾意推油 見佢咁後生22歲 都有d力
推完 就係保溫盒拎條毛巾出黎 鋪係背隻到 好熱但好舒服 佢再用我聽唔明既英文問我野
只聽到個hot字 我估問我會唔會太熱掛
之後再隔住塊熱毛巾踩背 正呀
踩完 就唔知落左d咩油 波推 雖然無波 但都好落力 推晒成背隻 之後叫反轉身波推埋 我下邊身
用波摩波棍 摩左陣 就坐左係我下腹到背坐我 雙手揸波棍 摩摩下 變左素股
雙手套弄波棍 遊走泡菜股之間 個心離一離 幾驚佢入錯波 跌落窿
見佢功夫了得 先安心享受 係我身上轉個身 面向我 雙手用不同節奏玩波棍
最後就放完煙花 幫我清潔下 佢叫我relax 點解我聽得明既? 佢自己去左洗白白
佢洗完就叫我洗 佢就收拾下 各自著衫 拍拍蘿柚
Ps 佢皮膚好鬼滑 個鼻應該整過 過黎左1個月
thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

the spa inside looks much better than the one in US

食泡菜几过隱

回復 Snufkinhk #1 的帖子

no sex?! quite expensive

回復 bryantwong #5 的帖子

No AR
我只係去按摩咋
有無好推介 初到貴境 唔多熟路

I been To M8 couple of times, not far from The Star, there are quiet of few korean massage place in sydney, one of them in burwood, same price, good quality korean girl plus service.

Thanks for sharing. Hope to see more info.

it is a good place if you pick a nice girl.
some girl really bad service

回復 Snufkinhk #1 的帖子

多謝有圖報告。

恭喜師兄吃到好野,泡菜館都係咁上下價錢

回復 steven2012 #7 的帖子

下次出糧試下burwood 先

呢間既service 10年如一日, 雖然貴但D囡係算OK 的

robben05 發表於 2016-2-16 11:14
呢間既service 10年如一日, 雖然貴但D囡係算OK 的

我覺得好睇D女女...有D好差既!!

多謝師兄分享

上次去仲15x,加得几快

回復 irene58 #15 的帖子

上次真係好彩有一個睇得入睇 又要俾左$先睇 唔岩無得閃
Marrickville 果間有無名呀?thx

Thank you for sharing your report

Snufkinhk 發表於 2016-2-24 21:57
回復 irene58 #15 的帖子

上次真係好彩有一個睇得入睇 又要俾左$先睇 唔岩無得閃

It is called Midas