[樓上骨] 寫明一次服務但最後出兩次有冇人試過呢??

900 元錢 回覆本帖可獲得 50 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 50%)
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟只係撞過一次咁著數服務...分享你有經驗....
應該都好難 真係同人唔同命
3次都試過!不過呢的G運唔係成日有,我都係得一次咁大把!
10年試過一次,仲要係陀地

回帖獎勵 +50 元錢

如果條女有咁好的著數,記得介紹給我們知道.
平50蚊叫你來多q就試過...

回帖獎勵 +50 元錢

真羨慕師兄,我就一次都未試過
我有幾次啦.
一次係食完條女, 大家有FEEL, 攰就一齊訓左幾個字, 起身一齊沖涼時我硬左, 我禁佢頭幫我吹出來.
另外幾次係同一條女, 次次都係屌完後佢又有MOOD貪玩又吹多我幾下, 又係吹出來. 之後有時佢冇主動我都變左慣性叫氹佢再吹多次, 佢又肯吹出來.
試過一次。

我未出佢就勁打震高潮左,到我射左,佢仲攬實我係咁車,之後我話再來,佢就幫我換套再屌多鑊。
咁的話,真係好睇條女有無mood先
真係未試過,ching 真係好嘢

回帖獎勵 +50 元錢

真係同人唔同命,玩咁耐未試過~~~

回帖獎勵 +50 元錢

小弟都試過一次😁😁😁
hapikc 發表於 2016-2-4 04:32
小弟只係撞過一次咁著數服務...分享你有經驗....

都試詔呀 連續口爆2Q 最後腳仔軟住走
一次都未試過
試過幫我吹多一次出來
師兄分享下
回復 eric_pan #6 的帖子

我諗來來去去都係果的啦!有FEEL!同條女做完第一次之後佢好有FEEL,完事後響床上面抖一下吹下水,佢話我好勁果類啦,跟全就來撩我啦,到我硬左佢就話不如來多次!我話妳搞到我咁我梗係想啦,不過我銀包只得一次錢,所以就叫佢唔好再撩我啦!

跟住佢就話:耶,我都無話要妳比多次錢,我頭先好爽想要多次!咁就即刻再埋牙了!做完後真係好攰了,一齊去沖涼,佢又再同我BODY、又水嘯咁,細佬又硬了!佢就話原來仲得,跟住就響沖涼房再搞過,搞左一陣佢話都係上床好FEEL的,即刻再上床再戰,仲要我今次唔準戴套!第3次實好耐先出得到啦,但佢就更加爽!之後佢就幫我按摩左一陣,又撩我了!不過佢有BOOKING,CHING亦到樓下了,佢話好唔捨得我,話不如推左個客叫我留左多陣!我心諗咁對果位CHING好唔公平,我亦唔想我下次撞到咁樣,所以我就話有事要走了!佢又搞硬我細佬想我留低,我好理智咁話下次先啦!

後尾佢唔知做咩換左電話同地址,跟住就失去聯絡了!

回帖獎勵 +50 元錢

試過一之係yc

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:05