[加拿大] Calgary 吃到Korean girl

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

很小出post希望幫助到師兄們,在卡加利現在可以有韓女!今日吃到一個,樣子不是靚,但是身材沒有改做過!這個angent的女比較有服務可以反食!不知道怎麼上相有沒有brother可以告訴我
ALAN313 發表於 2016-2-6 07:15
很小出post希望幫助到師兄們,在卡加利現在可以有韓女!今日吃到一個,樣子不是靚,但是身材沒有改做過!這個angent的女比較有服務可以反食!不知道怎麼上相有沒有brother可以告訴我

汰吓幫唔幫到你...

http://141hongkong.com/thread-672499-1-1.html
可以pm我個ageny 資料?

內容豐富,大開眼界!
回復 ALAN313 #1 的帖子

多謝師兄分享
原來呢度都有Calgary嘅ching
可以pm我個ageny 資料??
回復 ALAN313 #1 的帖子

waoooooo next time i travel there will try man
可以pm我個ageny 資料? plz.

可以pm我個ageny 資料? plz.
k gril有很多胸都是假的阿
我都係CALGARY, 呢度邊有女食㗎
價錢好何?
回復 newbra #14 的帖子

160-220 看你要多久
問定先,我下個星期會去Calgary,想要agent聯絡🙏
回復 hellobabyabc #16 的帖子

Ok agent 403 six seven one nine two three seven
Ching, would you mind PM me the agent ????
回復 hoxmac #18 的帖子

Check 17 樓電話給了
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:53