[賽後報告] 福荣街128号C室替工,90後1米7高,有明星樣貌,皮膚白滑美少女,高挑45寸長腿,貌似港姐冠軍,徐子珊,

簽到
名稱: Mi Mi
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26916-深水埗-一樓一-MiMi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本上去找MiMi,按鐘,一開門,念唔到有位身形高挑唔肥,大概米七,眼大大,鼻高高,瓜子口面,从以為自己眼花,成個港姐徐子珊站在我眼前,小弟當即入閘啦!全身皮膚白而滑, 靚!對波一定無 35C, 應該 33C 吧, 雖然唔係大乳但乳型唔錯, 有奶肉, 一手剛巧揸哂, 配上兩粒粉中等size的Lin, 對我來說這對波算 ok, 但愛大乳一族的 師兄就未必啱 , 如果講最殺食的是 A貨除子珊的下半身, 一條纖腰配一個 35圍的結實屁股, 成個長柄啤梨咁呀,  加上雙腿亦算修長而不粗壯, 至於佢的小妹妹, 在髮型的毛毛包藏下, 鮮嫩呈暗粉紅色, 如果對陰毛有癖好的師兄,滿心歡喜啊!A貨唔識幫客人做口部衛生, 自己亦無在客人面前潄口,  這點可要改進一下, 以做過 sales 來計, A貨子珊的態度算吾錯, 對答亦得宜, 而以新做囡囡來計, 她沒有 no eye contact 的弊病, 她的眼神是不錯的, 如能再深做, 佢要擁有一對會說話或者一對銷魂眼是不難的, A貨子珊的服務 : 對於一個從未做過囡囡的新人來說, 講性技就有點強求了, 除非她以前的男朋友/老公是性愛培育專家(我以前遇過一個新做 part time 的一樓一, 一埋牙就已經驚奇地見她是做愛高手, 皆因以前條仔對性愛有研究同埋要求高  )  由沖涼房開始, body massage 都肯用心做, 唔錯!唔記得做水簫,無所謂啦,上到床, 子珊問我做吾做背, 一係她唔記得自己是一樓一, 好似指壓流程, 而更大可能當然是新囡點會鍾意奶男人屎眼, 我亦自動自覺 skip la   跟著的前奏部份, 明顯睇出佢 未熟煉, 未懂得怎樣去挑逗男人, 她性經驗應該吾會多得去邊, 但做過 sales 始終會有所不同,  生硬得來和我第一次接觸時來比較, 無論 BJ 和 ML 部份, 現在的技巧算是比較大胆和投入,  BJ 都有小學程度, ML 亦算投入, 而重點是做客個嗰要懂得怎樣去教啲新囡  !
總結 : 對於一個初下海的囡囡, A 貨還有很大的調整空間, 所以在 sexy 部份禾就吾想寫太多而幫她定了型    而只想溫馨提示 : 要強勁毒龍鑽, 大車特車, 姣西, 女奴式服務,「三Q餵飽囡囡」的師兄, 在現階段應該滿足不到你, 無謂去揾完佢跟住番來 complain drop money 吧

相關帖子

回復 bobking #1 的帖子

真是超高女女,廿几歲,又白滑吸手真波。
回覆 讚好 不讚 使用道具

內容豐富,大開眼界!

支持一下喔

I want to visit her.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

多謝師兄分享

多謝師兄分享

徐子珊?MCoT!cup手汏!O.K.吖!

有heart 的女女要支持

多謝師兄分享

講好多野講好多野

好Q大波!多謝師兄分享

支持一下喔