天然E巨乳+超firm幼腰 🏆NY 曉萱 AV身材...

51 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 曉萱 AV 女優
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28535-尖沙咀-美少女-NY曉萱AV女優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正宗AV魔鬼身材🏆超firm22幼腰+天然36E大波

性感野性,5'6" model身材,36E迫爆巨乳,好揸好搓,有前有後,全方位戰鬥型女性鬥士,好好砌!任錫任摸任渣任插,可以口爆!絕對正貨!

打俾相熟agent 約大乳高挑o靚模feel女女►NY 曉萱◄,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆 、   ►NY 曉萱◄幫我抹身,細心,抵錫 !
上到床,我問可否加鐘、因為►NY 曉萱◄實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮,►NY 曉萱◄見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 ,►NY 曉萱◄攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!信NY姐一定得!
►NY 曉萱◄硬件出眾、又高挑又大波、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄推介 !

回帖獎勵 +1 元錢

完美身材

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

sexy and hot.

回帖獎勵 +1 元錢

回復 loveyouforever3 #1 的帖子

謝謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛 推薦

回帖獎勵 +1 元錢

絕對天然真波 有服務

回帖獎勵 +1 元錢

白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛 推薦

回帖獎勵 +1 元錢

甜美可人既臉孔, 淫再骨子裏既姣底少女 推薦

回帖獎勵 +1 元錢

勁冧情調feel, 身材正爆, 無與倫比

回帖獎勵 +1 元錢

彈手巨乳, 迷人電眼, 性愛佳品

回帖獎勵 +1 元錢

靚腿性感又條長, 苗條性感, 做落有heart

回帖獎勵 +1 元錢

愛人服務, 眼神迷人, Body柔軟

回帖獎勵 +1 元錢

呢條女女真系好想日日直

回帖獎勵 +1 元錢

身才又一流, patpat好圓好靚, 充滿戰鬥格

回帖獎勵 +1 元錢

溫柔優雅, Pink lin Pink Gap, 波大好渣手

回帖獎勵 +1 元錢

膚色好白滑, 激正熱情少女, 靚爆幼腿幼腰

回帖獎勵 +1 元錢

靚腿性感又條長, 苗條性感, 做落有heart

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:21