[粗人粗語] 叫雞黑點香檳大廈

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

叫雞黑點昆錢 香檳大廈 今日係我第一次去呢個鬼地方叫雞 去到個個都600$ 我都未去過有地方叫雞 係咁撚貴 再睇下個環境 烏燈黑火 周圍都結滿塵  十足十好似以經荒廢左果D鬼屋咁 死氣沉沉  人影都唔多隻 十分惡劣 跟住咁撚老遠走到過來 點都要試一下 點知一入到去中招 條女 又話唔比錫  又話唔比抱  跟住抱佢就聲大夾惡 鬧我  我走埋去 佢就走開被我 佢仲講明 話只做 同吹 跟住我講 咁你咩都唔比做平D 得唔得 佢又話唔得 跟住我同佢講 話你咁錫身 不如唔好出來做 跟住佢又鬧我 然後做果陣又話 要我快快出 有人等佢  然後我都唔想出 就咁算 跟住我仲睇到佢房有個牌貼住係牆上 寫 偷拍 $3000 唔知咩強姦$25XXX 唔帶套 等同強姦 $30000 我心諗 呢條女真係賤到仆街 做雞可以做到咁無人品都得 唔好話要我強姦佢 見到佢我都要掉頭走  我就咁白白比佢昆左600$ 走人  仲有之前見佢鬧我果時 個樣 時時都有偷偷奸笑 佢都知食硬我  其實之前按個好多個門鐘 好多個都唔係好好態度 叫人地唔好再按門鐘 都係見到OK令 先做下白老鼠試下  點知越令女 就越容易中伏 大家唔想好似我咁慘 就唔好去香檳大廈昆錢黑點 玩
香B早已不再是性地
香B幾年前已是嘥9氣的地方
未去過,可以慳番腳力!
呢D簡稱無雞運
多謝師兄分享

出得黎做生意,又咁多競爭對手,咁更應以更好態度先吸引到客人試下幫襯!
要預約, 那些會好的, 上門去禁, 多數真係嘥氣
愈來愈貴愈來愈無服務
幾年前仲幾多靚女吓
咁樣服務,有錢執都唔會去
多謝師兄分享
回復 Yuyu1 #1 的帖子

多謝師兄分享!
算吧!我一早放弃香港,过大海好了
貼錢買難受,香檳已經遊客生意,日本有本咸書介紹,所以D佗北-咪求撚其做我地D香港人
都唔係全部係咁既,上個月去過一次,食咗件陀北,估佢最多25,26,身形幾好,走肥,級手波,佢都話自己係替工頂幾日,服務唔係頂級但都唔錯仲要幾好傾,不過收六舊,其實幾貴,但香檳一般都係呢個價。有時真係靠彩數,撞手神。

當然,係香檳遇過既谷鳩氣經歷都唔少,根本上去香檳都係最後既選擇。

多謝師兄分享
回復 Yuyu1 #1 的帖子

香檳邊有人會再去呀?我都試過,入去三點式沖涼,零反應,係咁叫快D,又話痛,全身上下到到都唔比掂,胸都唔比掂,最多比你條野入佢個穴,抽插一兩分鐘!我話未得就鬧我,話佢個身體要黎搵錢,無預我攪咁耐。
開頭都諗住一個半個係咁,試過兩三個都一鬼樣,幾年前已經無去。
算唔算係合謀詐騙?
十分同意,ching所講

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 22:57