好萌好清純的王牌幼幼❤長腿+37E巨胸❤初下海超模❤NY 天使

59 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 天使 完美女優
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28575-尖沙咀-美少女-NY天使完美女優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

超NICE超熱情 、正宗人靚聲甜、model身型仲要有長腿加埋37E級爆波同埋靚股、瘦底大波,遠勝時下超模,足以令人噴血
俾到我好正既明星FEEL ,呢件model真人電力十足
外形靚過靚摸,把聲極甜 、有如中學生學妹咁
97年出世、初下海後生妹、皮膚好滑、身材1.67m高、高挑、長腿、D-E級彈手D-E天然波波
服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、今期唔食真係對唔住自己細佬

❤NY SiSi❤長腿+SLIM+37E巨胸❤初下海超模❤《AV Bodyの美少女》

過程:
打電話BOOK,AGENT安排順利。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,她即時已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車!

前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同明星美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正。

整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩 。
記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔d : 。

總結:
樣貌: ★★★★
身材: ★★★★
態度: ★★★★★
整體: ★★★★★
返食率: ★★★★★

今周女神、必定返食!

真人更好睇!

回帖獎勵 +1 元錢

回復 大娛樂家Tim05 #1 的帖子

身才又一流, patpat好圓好靚, 充滿戰鬥格
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

溫柔優雅, Pink lin Pink Gap, 波大好渣手

回帖獎勵 +1 元錢

Model 美少女, 清純無知樣子, 帶你重回初夜的感覺

回帖獎勵 +1 元錢

白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛 推薦

回帖獎勵 +1 元錢

甜美可人既臉孔, 淫再骨子裏既姣底少女 推薦

回帖獎勵 +1 元錢

絕對天然真波 有服務

回帖獎勵 +1 元錢

勁冧情調feel, 身材正爆, 無與倫比

回帖獎勵 +1 元錢

苗條骨感蛇腰, 甜美多汁水, 掛股勁爽

回帖獎勵 +1 元錢

彈手巨乳, 迷人電眼, 性愛佳品

回帖獎勵 +1 元錢

膚色好白滑, 激正熱情少女, 靚爆幼腿幼腰

回帖獎勵 +1 元錢

超迷人美腿, 大車熱吻, 甜蜜好玩

回帖獎勵 +1 元錢

靚腿性感又條長, 苗條性感, 做落有heart

回帖獎勵 +1 元錢

戰技驚人, 斯文氣質, 美感白滑身材️️

回帖獎勵 +1 元錢

愛人服務, 眼神迷人, Body柔軟

回帖獎勵 +1 元錢

甜蜜過人, 甜心大車, 樣靚身材正

回帖獎勵 +1 元錢

呢條女女真系好想日日直

回帖獎勵 +1 元錢

玉女既乳香, 小鳥依人, 100% GFF

回帖獎勵 +1 元錢

身才又一流, patpat好圓好靚, 充滿戰鬥格

回帖獎勵 +1 元錢

溫柔優雅, Pink lin Pink Gap, 波大好渣手