[新丁查問] 葡京一帶陌陌/微信囡囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經常在葡京一帶收到陌陌/微信囡囡的約炮訊息,
他們開價起碼一千,有些二千三千,心諗使唔使咁貴呀?
她們還規定去到酒店要將大堂拍照傳給她才給你房號的,

有無兄弟熟知內情, 點解要咁做? 佢地點解收咁貴? 是專找水魚嗎?

你話佢地全部仙人跳又唔係喎, 我真係食過三次一千的, 有一個仲係極品, 其餘兩個有奶野的感覺.

一千多數假相無服務,
叫你搞咁多都係怕拉
回復 BEGINNER999 #2 的帖子

其實澳門應該唔拉這種, 對不對?
回復 jacky3mo #1 的帖子

全部係用專業男槍手聊天..D女就係隨機上馬(惡唔惡搞就睇你運氣啦)
微信附近的人全部都係哩班人玩晒(軟件科技太先進了)
陌陌/微信真係信唔過
上黎呢到果d都係6,700
至少跌錢都無咁肉赤先ar

通常都是一次过,无服务,不好玩
微信真係信唔過
她們講到天花龍鳳, 保證滿意, 保證真人, 不是不收錢.
目的都係氹你上去, 或者氹你留房號, 到時上去或到房後唔岩走唔走到成問題,
被屈被打隨時發生.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
講真我寧願去161, 跌極都係三舊幾, 酒店附近的人好多都係雞頭
想問下師兄161是什麼?來自: iPhone客戶端
澳門邊度有161
澳門報紙的廣告

多謝分享~好怕被騙
千奇唔好信微信的,基本上相同人唔一樣,又容易奶野,自己穩實際。
多謝提醒~
試過, 亞婆都吾會再去, 大家吾好受騙, 求其上網老蘭去HJ或全套都吾洗4舊, 爽好多
她們千篇一律叫你到酒店大堂拍照傳給她, 然後才比房號你, 叫佢比定房號先佢一定唔比.
好明顯, 係集團式運作, 有人指定要佢地咁做的.
目的是在酒店大堂先點你相甚至拍你照, 然後再決定比條豬扒你食或者計劃仙人跳.
前排個差佬就係咁比人入房詐騙.
各位一遇到到酒店大堂拍照千萬不要做, 你拍大堂照時一定有同黨在反拍你, 到時就老危啦.
仲有就係吹完一輪水後唔幫陳, 佢會發皮四屌人的, 好唔專業, 明顯是詐騙集團.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:22