新女快報~~~35D大波勁好玩, 胡盧身型, 大車到尾【JoJo】

身份保密
身份保密  發表於 2016-2-10 19:42:37 |閱讀模式
名稱: JoJo
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A27289-尖沙咀-兼職女郎-JoJo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

JoJo
3 J6 G! o& u1 ]" N* p4 a9 T4 n! k1 ]3 s' |. M. K
12222.jpg & K) ~) ]) c% {+ g; p" b+ C; k
* Y1 T$ l# X5 v' y
上床先dup骨, 首先同我捏背做全身放鬆, 跟住就推油, 推油時全身上下都有同我推, 幫我r pat pat, r個陣又成日摸到個袋袋, 又舒服又刺激, 得閒又r下細佬, 細佬扯旗響應, 慾火焚身, 實係頂唔順...之後Annie錫均我全身, 去到個袋同兩粒荔枝, 個時支野已經濕曬, AV式環保吹, 用條俐係龜頭上打轉, 之後又吸啜, 時大力時細力, 個種感覺係從來未試過! 口技真係好犀利, 叫停! 唔係會比佢吹爆!1 s4 Z8 N3 ^- a9 F+ ]+ U6 I7 M! B# ?9 f

' E) g0 ]3 l3 F; J0 h. L' @, Z8 F$ i開波前勁車一輪, 馬上示意叫囡囡戴套上馬, 先女上, Annie好配合, 幫我戴好套就自動自覺坐上我大庇度, 揸住我嘅細佬插入禁區, 自動波, 中上級騎術, 囡囡係上面Un, 我Feel到好多水, 對大波拋下拋下, 我手不离乳, 果然軟熟彈手! 我又喺咁向上頂, 頂得好盡, 轉咗狗仔式, 按住囡囡個Pat Pat, 佢趴係張床度八字腳咁俾我係後面插入, 插咗一輪有D攰就叫囡囡訓返低, M字腳插入, 插得好鬼應, 囡囡下面D水開始漏曬出嚟, 女女叫聲淩厲, 再大車, 最後觀音坐蓮俾佢坐爆咗 !- P. e& I9 b" G2 b4 Y. q

) o6 P( W* C2 O# ]0 E! e1 L35D大波勁好玩, 胡盧身型, 大車到尾, 服務真係冇得彈, 10分滿意!
多謝分享!
支持一下喔
very nice figure thanks for sharing
回復 匿名者 #1 的帖子* Z. e, ^, D  f
* z1 c+ k3 r+ i/ a! n! Z+ i) [
萬事如意身體健康
新睇健康

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 18:35