【Soda】今期必食~~性感女神~~大波樣靚有服務, 真人相!!!!!

身份保密
身份保密  發表於 2016-2-10 19:46:53 |閱讀模式
名稱: Soda
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A28529-炮台山-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Soda
- p& z1 u6 L1 g* K; P8 M
0 m+ Z( [' l7 _- R- X: v  H PC280008.jpg
/ B" i/ ~; L: Q" g) }  @" q
1 w1 [3 G* [& Z6 u: K0 g( H開門見到真人, 年輕又後生既靚女企係我面前, 我先禮後兵, 打個招呼, 見佢咁好笑容我即刻推佢入去鍚鍚, 佢好配合, 用對波摸我身, 鍚到我條J都大晒, 囡囡幫我除衫, 爽到爆, 我主動叫佢去沖涼, 入到浴室又再車過, 佢用對手按我JJ, 同AV情節一樣咁正, 我玩佢妹妹, 佢D水係咁噴, 佢叫到臉都紅晒…..
! Y% p& j; z7 i7 \) `" j' K$ O! N; c上到床上, 我拎套俾我, 話佢好想要, 原來係咁個淫, 我上套一插, 佢即叫得好大聲, 我一推佢又叫, 我插得幾下, 覺得好悶, 話要其他post, 佢好配合, 我想點佢就點, 我射完, 我爽到叫左出黎!!!
多謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持一下喔

多謝CHING分享

very nice figure thanks for sharing

2 r6 X7 ], P4 S多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子
/ @! o) i( n  v3 v3 q) L  z* \: C$ o! n! D: K, X' @
樣靚身材正,可以一試
# ?4 R4 }( b# S6 i多謝師兄分享

多謝分享

多謝分享

多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子; ?5 n: x" J0 T" w9 \; I

4 }* W- I+ R! {+ X3 B* I4 G( J多謝師兄分享

多謝師兄分享

應該食得落

可直之才

多謝師兄分享

; z; g( m, F  K9 F* P" x2 u& r( \0 d- w0 e. J+ {
好五, 一定要去食. 不知下星期還在嗎?

% h5 ?3 l$ k# B6 S
6 {/ c, n+ S' i% J* R沒電話做 BOOKING 嗎?

ching~~~係咪真係呢條囡~~~: s' O  V& b# `1 |) K% x/ N
因為之前成日唔同人~~~

very nice figure thanks for sharing