[賽後報告] 青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌洋洋,頂呱呱。

簽到
名稱: 洋洋
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/9501-深水埗-一樓一-洋洋.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女,洋洋,廿几歲,真正美少女,美麗綫條,爽爆D豪乳,一入門口見真人就知掂左、係深水埗之中既超班人物美女、樣貌靚過明星、S形身形葫蘆身材、D級大波一睇就知堅料,我真係JJ扯到行、「絕不是一般既高質」。女女好有禮貌,佢好好笑容,態度好好,已經估到佢服務如其他師兄講真係一流,入到房之後,更加係口水撈口水、脷搭脷咁大車一論!樣貌非常吸引,我個人認為絕對靚過其唔少女女,正到到無法形容!天生麗質個隻、淡妝已經係貌若天仙、,皮膚好好,極好笑容,好有明星星味同氣質。身材好高挑,1米8高左右,39D級大波,波形靚,淺色lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,46吋長腿、岩晒我口味。大家前綿了3個字後,再幫我除衫,拖住我去洗白白,有波推,其間大大大大車,冇要求水蕉,但女女烏低身幫我吹,沖完之後幫我抹乾淨,然後又係脷搭脷大大大大大車,佢話好鐘意我既muscle,然後又環保吹,錫lin lin,奶袋袋,NY出品,比屬佳品!之後帶套同我做愛,反而做愛有D生手,但反應夠真,下面緊窄多水,幾滿意既新年得第一Q,洋洋,年糼高挑長腿,39D大波唔肥,玩得車得,全無黑面,又唔催鐘,,唔食走寶。

支持一下喔
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing ching

回復 zyxeee #1 的帖子

洋洋我都想試試!

多謝師兄分享

YySuN 發表於 2016-2-11 00:33

洋洋我都想試試!

身材好高挑,1米8高左右,39D級大波,波形靚,淺色lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,46吋長腿、岩晒我口味。

onelive 發表於 2016-2-11 01:24
身材好高挑,1米8高左右,39D級大波,波形靚,淺色lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,46吋長腿、岩晒我口味。

女女對波超級柔軟弹手,从好白滑添呀,要俩隻手先揸徛晒,起欲无敌大乳牛,掂呀,正还正。

睇到以膠硬。

寶寶值得食用,掂,好燃忙對波真的好燃大大,好弹手也

onelive 發表於 2016-2-11 01:25
女女對波超級柔軟弹手,从好白滑添呀,要俩隻手先揸徛晒,起欲无敌大乳牛,掂呀,正还正。

青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌洋洋,頂呱呱。

onelive 發表於 2016-2-11 01:25
青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌洋洋,頂呱呱。

食著,斯文白滑洋洋簫后,38D彈手 ,窄鮑仲好屌得,多水多毛,最正口爆  揼骨水準一流

多謝師兄分享

I want to fuck her.

樣靚身材正,可以一試
多謝師兄分享

多謝分享

多謝分享

多謝師兄分享

83lawlaw 發表於 2016-2-11 01:50
食著,斯文白滑洋洋簫后,38D彈手 ,窄鮑仲好屌得,多水多毛,最正口爆  揼骨水準一流

enjoyhk148 發表於 2016-2-11 16:00

正,正,还,掂。

bqbqbra 發表於 2016-2-11 16:19
正,正,还,掂。