[賽後報告] 明星臉孔 A貨JJ,23歲 皮膚罕有超白滑 腰幼大波 嫩模樣 仲會環保吹 推車一流,啸功吓吓深喉,包無黑面...

簽到
名稱: Mi Mi
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26916-深水埗-一樓一-MiMi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟最近玩盡唔小女女、,發覺已經泥足深陷,返唔到轉頭;要真真正正咁玩返場,D女真係冇返咁上下質素都郁我細佬唔到!左㨂右揀,比我搵到條勁索嘅女女MiMi!咁當然馬上打電話預約;果然易求無價寶、難得約到,不過中午打去也要等到黃昏才有位;不過MiMi 有禮貌又安排妥善,到差不多時間再聯絡確認,一分鐘都冇延誤;果然有香港服務精神;呢點就已經值得加分。廢話小説,到达開門就見到呢個又白浄又大波,又有腰又有籮,加上一對蕭魂電而眼樣子又帶幾分嬌俏,真係我見㥢憐,我相信係正常男人都希望比錢佢洗,咁梗係要佢比返隻西你砌啦!佢一開始就先來個輕吻調情,都唔知點就已經被佢除晒入左去浴室,可能真比佢電眼電暈,只係望住佢同我左捽右捽,不時輕吻撫摸,支炮已經不斷上下遙晃;跟住未等佢示意我就走去抺身預備好好享受佢嘅服務,睇下係咪真係靚女多數係死魚冇服務!上左床佢先來一個背部按摩推油,咁係可以有助消除疲勞,好似想叫你蓄精蓄銳咁!跟住就反身輕吻,再加個深情車輪,口技舌功功出神入化,未吹已先硬,再來舌尖游走全身,我諗好多男人都已經頂唔順叫停!再來環保吹功,要輕咬有輕咬、深喉又下下到肉;我當然也投桃報李,又啜又𡃶撻返佢,到左呢個時候,再能忍住唔上馬嘅應該只有太監!步入正場,見佢粉紅妹妹都已經出水,咁就先由佢做主動,一坐上來就感到佢架生新浄,重有股巨大壓迫力;佢輕鞭慢跑又瘋狂策騎,我就兩手不停咁揸住對MiMi波,又摸住副黃金線條嘅body,已經差點忍唔住,正想表示已經不能自制嘅時候,佢應該感到我細佬跳動收縮,慢慢前後咁磨,再不停咁整個大車輪,等我想叫都叫唔出就比佢搞掂!當我差唔多冇晒貨賣嘅時候,佢冇比我好似想馬上離開咁嘅感覺,重當我好似佢條仔咁輕吻我耳、頸、嘴邊;佢全程用心服務,既溫柔又熱情,

相關帖子

thanks for sharing ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 onelive #1 的帖子

呢机日嗰個好似係替工,你有冇報錯料呀!

多謝報告

咩有開工嘛???

多謝師兄分享

身材喷鼻血,多谢报告!

內容豐富,大開眼界!

83lawlaw 發表於 2016-2-11 01:45
全層樓都是替工返,長工休息,

今晚約著MiMi,晚上十一真点到128号,是她長期熟客才垦出来,開了頭炮,女女話明天照常返工。

多謝師兄分享

nice service.

樣靚身材正,可以一試
多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

dogiieff 發表於 2016-2-11 01:20

身材喷鼻血,多谢报告!

食著,斯文白滑M;M;簫后,38D彈手 ,窄鮑仲好屌得,多水多毛,最正口爆  揼骨水準一流

enjoyhk148 發表於 2016-2-11 15:32
食著,斯文白滑M;M;簫后,38D彈手 ,窄鮑仲好屌得,多水多毛,最正口爆  揼骨水準一流

女女好旺爆鐘,好多師兄排隊等呀。

enjoyhk148 發表於 2016-2-11 15:32
女女好旺爆鐘,好多師兄排隊等呀。

青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌,頂呱呱。

enjoyhk148 發表於 2016-2-11 15:33
青春無敌,白滑嬌嗲,腰細波大39F天然,挾肠~流,嘯功绝對是無敌,頂呱呱。

樣靚身材正,後生廿幾歲39F白滑堅挺天然竹筍巨波,揼骨技術精湛,力水夠、穴位準,又夠細心,骨精不可走寶 ,值得長期食用。 

enjoyhk148 發表於 2016-2-11 15:49
樣靚身材正,後生廿幾歲39F白滑堅挺天然竹筍巨波,揼骨技術精湛,力水夠、穴位準,又夠細心,骨精不可走寶 ,值得長期食用。 

明星臉孔 A貨JJ,23歲 皮膚罕有超白滑 腰幼大波 嫩模樣 仲會環保吹 推車一流,啸功吓吓深喉,包無黑面...